Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Március 25. 18:34, vasárnap | PR

Így varázsoljuk SPA szentéllyé a fürdőszobát

Így varázsoljuk SPA szentéllyé a fürdőszobát

A hétköznapi stressz és az elhúzódó hosszú, hideg tél sokat kivesz a szervezetből. A napfény, a vitaminok és színek hiánya negatívan hat úgy a lelki-, mint a fizikai állapotra. Ezekben a hetekben sokan panaszkodnak fáradtságra, kedvetlenségre, s arra, hogy szinte kimozdulni sincs kedvük a lakásból. A jó hír az, hogy nem is kell feltétlenül. Egy kis kreativitással otthonunkat is könnyedén a feltöltődés színterévé tehetjük.

Igen tudjuk, hogy a legjobb lenne most délre utazni, ahol süt a nap és már 20°C körüli a hőmérséklet. Vagy legalább a Balatonig eljutni egy wellness hétvége erejéig. Erre azonban nincs mindenkinek lehetősége, hiszen ott vannak a munkahelyi kötelezettségek, az anyagi korlátok és a családdal kapcsolatos teendők is. Mégis eljön az a pont, amikor az ember érzi, hogy muszáj pihenni és kikapcsolódni egy kicsit, mert különben nem megy tovább. Igazán időtakarékos és pénztárca kímélő megoldás, ha saját fürdőszobánkban teremtjük meg a tökéletes kikapcsolódás feltételeit.

Hogy nyugodtan élvezhessük az „énidőt”, először is, kapcsoljuk ki a telefont. Mindenképp szükség lesz egy illatgyertyára, a kedvenc könyvünkre vagy magazinunkra és egy kis megnyugtató zenére. A legjobb egy forró habfürdővel kezdeni, ami segít ellazítani a testet és elengedni az összes felgyülemlett feszültséget. A The Body Shop Spa of the World rituálék mindegyike különleges hangulatot képvisel. Kiváló minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak és testet-lelket megnyugtató spa-élményt nyújtanak. A prémium minőségű, érzéki illatú, gazdag textúrájú tusfürdők, testradírok, testápolók és masszázsolajok használata segít elűzni a stresszt, új energiákkal tölt fel és szépít.

A testápolás első lépéseként a Spa of the World kollekció testradírjai - például a Brazil Cupuacu olajos radír vagy a gyengéd és krémes Afrikai Ximénia testradír -, eltávolítják az elhalt hámsejteket és tápláló összetevőikkel ápolják a bőrt. Egy hosszabb fürdőzés a lehető legjobb alkalom a maszkok használatára, melyek a kényeztető rituálé szerves részét képezik. A Superfood arcmaszkok valamelyike például remek választás lehet, akár mélytisztításra, akár energizálásra, vagy mélyhidratálásra van szükség.

A rituálé befejezéseként jöhetnek a krémek. A Polinéz monoi szépítőolaj például masszázs mellett sima testápolóként is nagyon jó választás. Annak, aki inkább a krémes textúrákat kedveli, a Japán kamélia vagy a Hawaii Kukui krém lesz az új kedvence, melynek különlegesen gazdag formulája hamar visszaállítja a bőr természetes nedvességtartalmát és ragyogását. A feszesítéséhez az Etióp zöldkávé krém járulhat hozzá a leghatékonyabban, amely stimuláló koffein tartalmával segít megőrizni a bőr puhaságát és rugalmasságát.

Már az is sokat számít, ha hetente vagy legalább havonta sikerül beiktatni egy fél napos spa rituálét, akár megújulásra, akár felfrissülésre vagy tökéletes ellazulásra vágyik az ember. A The Body Shop kényeztető prémium minőségű termékei és érzéki illatai nagyban elősegítik a testi-lelki regenerálódást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.