Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Szeptember 29. 09:22, péntek | Bulvár
Forrás: RLM

Így tartja magát formában a Miss Balaton győztese

Így tartja magát formában a Miss Balaton győztese

A változatosságra esküszik Rákos Lili

Gyerekkorától kezdve mindig sportolt Rákos Lili, a fitneszt a balett követte, de végül a tenisz lett a nagy szerelem. A Miss Balaton 2017-es győztese rendszeresen jár edzőterembe, ahol nagyon sokszínűen állítja össze napi edzéseit. Lili emellett elárulta azt is, hogy melyik étkezést nem hagyja ki soha, valamint, hogy edzés után mivel „kényezteti” magát.

A gyönyörű szépségkirálynő alakját sokan irigylik, a Miss Balaton döntőjén a zsűri mellett a közönség soraiból is elismerő visszajelzéseket kapott a bikinis felvonulás után. Lili keményen dolgozik azért, hogy formában tartsa magát, és nem csak a sportra, de az étkezésekre is odafigyel.

„Minden nap sportolok, gyakran járok edzőterembe, ahol mindig 40 perc intenzív futással vagy biciklizéssel indul a programom, ezután pedig naponta változtatom, hogy mit mozgatok át, így élvezetesebbé teszem a munkát. Az egyik nagy kedvencem a TRX. Mivel általában este tudok időt szakítani az edzésre, utána már nem vacsorázom, csak egy protein shake-et iszom” – mondta el Lili.

A fiatal egyetemista lány az étkezésére is nagyon odafigyel, bár saját bevallása szerint imád jókat enni, vannak alapszabályok, amiket mindig betart. A reggelit sosem hagyja ki és az összetevőkre is komoly figyelmet fordít.

„Az ideális reggeli 50% összetett szénhidrátból, 30% fehérjéből és 20% zsírból áll. Ennek tökéletesen megfelel egy avokádós tojásos omlett vagy egy almás zabkása, amit én vaníliás fehérjeporral főzök össze. Nálam a zabkása alapvetően nagy kedvenc reggelire, sose unom meg, mert annyiféleképpen lehet variálni” – tette hozzá a szépség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára