Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Október 27. 16:38, hétfő | Belföld

Így és ilyen árakon vezetik be az iPhone 6-ot Magyarországon

Így és ilyen árakon vezetik be az iPhone 6-ot Magyarországon

Itt vannak a hivatalos készülékárak

A régió vezető Apple viszonteladója különleges éjszakai nyitva tartással, pénteken 0 órától kezdi meg a készülékek értékesítését az ország legnagyobb Apple Premium Reseller üzletében.

Október 31-től Magyarországon is megvásárolható az Apple kártyafüggetlen iPhone 6 és iPhone 6 Plus készüléke az iSTYLE hálózat üzleteiben, elsőként az Árkád üzletközpontban található szalonban.

Az iPhone 6 szeptemberi hivatalos bejelentése után – idén először a GSM szolgáltatókkal együtt – az Apple Premium Reseller boltokban is megkezdődik az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékek értékesítése. Az új készülékek már most előrendelhetők, az iSTYLE online áruházában megrendelt termékeket a rajt napján, illetve másnapján kézbesítik. A bolti értékesítés a bevásárlóközpont üzleteinek pénteki zárása után veszi kezdetét, a sorszámok osztása 21:00 órától kezdődik.

A kártyafüggetlen készülékek megvásárlásának lehetősége elsősorban azok számára jó hír, akik hűségszerződés kötése nélkül szeretnének készüléket vásárolni. „A kártyafüggetlen készülékek vásárlását általában azok részesítik előnyben, akik gyakran váltanak a legújabb modellre, céges előfizetéssel rendelkeznek, vagy inkább egyben fizetnek ki nagyobb összeget, és hosszú távon megtakarítanak. Azok számára, akik nem akarják magukat szolgáltatóhoz kötni, vagy olcsón akarnak biztosítást vásárolni új készülékükhöz, péntektől megtehetik” – mondta el Tamás Gábor, az iSTYLE ügyvezető igazgatója.

Az Apple első hétvégén elkönyvelt 10 millió darabos értékesítési rekordja alapján itthon is óriási érdeklődésre számítanak az indító esemény szervezői. A kényelmes és rendbontástól mentes éjszakai vásárlást biztonsági szolgálat őrzi, a gyors kiszolgálás érdekében a vásárlóktól előre felveszik a számlázási adatokat.

Az eddig elérhető piaci áraknál kedvezőbb hivatalos végfelhasználói árakon kerülnek bevezetésre a készülékek (a boltban 18 modellből 16 lesz készleten)

>>> HIVATALOS KÉSZÜLÉKÁRAK<<<

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma