Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. November 29. 13:21, kedd | Helyi

Igazságtalan vereség a Kisvárda ellen

Igazságtalan vereség a Kisvárda ellen

Idei utolsó haza mérkőzését játszotta a Ceglédi VSE labdarúgó csapata

A 2016-os évben még három bajnoki mérkőzés volt hátra a Kisvárda elleni, utolsó 2016-os hazai találkozó előtt. Az ellenfelek nagyon jó csapatok, akik ellen nem várható könnyű pontszerzés, de nekünk minden pontra szükségünk van, akárki az ellenfél.

Ennek tudatában vágtunk neki a Kisvárda elleni mérkőzésnek, ahol az első helyzet a miénk volt Horváth Bence révén, majd a mezőnyben folyt a játék sokáig. A 14 percben azonban sajnos elaludt a jobb oldalunk, ami révén egy jó beadást fejeltek a kapuba kis szerencsével a vendégek. A labda a kapufáról a gólvonal környékére pattant, ahonnan éppen, hogy a vonal mögé, talán a nagy szélnek is köszönhetően.

A gól után még egy nagy lehetősége volt a vendégcsapatnak, amit kihagytak, majd mi vettük át a mérkőzés irányítását. Birtokoltuk a labdát, próbáltunk helyzeteket kialakítani, ami néhány alkalommal sikerült is. A 18. percben Szabó ellen szabálytalankodtak a büntetőterületen belül, de nem kaptunk büntetőt, majd a 36. percben Pozsárnak kapott óriási labdát Horváth Bencétől, amivel egyedül vihette a kapusra, de sajnos rosszul döntött és a nagy lehetőségből végül se gól, se helyzet nem lett. Nagyobb helyzet már nem volt, így 1:0-s Kisvárda vezetéssel vonultak a csapatuk az öltözőkbe.

A második félidőben aztán felborult a pálya, nálunk volt többet a labda, a Kisvárda ellentámadásból is alig tudott helyzetet kialakítani, egy nagy lehetőség kivételével. Nekünk több veszélyes lövésünk is volt, illetve egy alkalommal nagy kavarodás volt a vendégek büntetőterületén belül, de sajnos abból sem született gól.

Ellentétben a 73. perccel, amikor a semmiből a Kisvárda megszerezte második gólját a mérkőzésen.

Játékosaink ezután sem álltak meg, továbbra is hajtották ellenfelüket, jöttek a helyzetek, majd a csereként beállt Babolek nagyszerű szabadrúgását csúsztatta Szabó a kapuba. Az utolsó percekben is volt még több nagy lehetőségünk, de sajnos nem tudtuk gólra váltani őket, így vereséget szenvedtük idei utolsó hazai mérkőzésünkön.

Kőházi Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció