Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Május 28. 12:03, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Idegen házba ment aludni az ittas férfi

Idegen házba ment aludni az ittas férfi

A várpalotai rendőrök rongálás vétség és magánlaksértés vétség miatt nyomoznak egy 27 éves helyi férfi ellen.

Az eljárás adatai szerint a sértett május 26-án 9 óra körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy családi házának emeleti szobájában egy ismeretlen férfi alszik. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy külföldi útjáról hazaérkezve azt tapasztalta, hogy ingatlanának bejárati ajtaján a zárat megrongálták, majd a házban rálelt az ágyban alvó személyre.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit felébresztették, előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Cs. Roland a nyomozóknak azt mondta, hogy az előző estét barátaival egy szórakozóhelyen töltötte, ahol alkoholt fogyasztott, és véleménye szerint ez bátorította fel arra, hogy saját otthona helyett egy idegen házban aludjon.

A 27 éves várpalotai lakos ellen rongálás vétség és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.