Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2020. Március 27. 16:00, péntek | Helyi sport
Forrás: cegled.hu

I. Ceglédi #maradjotthon Online FIFA Bajnokság 2020 bajnokság

I. Ceglédi #maradjotthon Online FIFA Bajnokság 2020 bajnokság

Cegléd Város Önkormányzata meghirdeti az I. #maradjotthon Online FIFA 20 bajnokságot.

A bajnokság célja, hogy népszerűsítése a világszerte egyre népszerűbb esportot, valamint fenntartsa a sportot kedvelő ceglédi fiatalok versenyszellemét a kényszerű otthonmaradás időszakában is. A nevezés INGYENES!

A bajnokság Xbox One és Play Station 4 konzolokra is kiírásra kerül. Minden kategóriában az első 16, 32, vagy 64 játékos nevezését fogadjuk el, függően a nevezők számától. Jelentkezni a "Sportolj velünk Cegléd" Facebook oldalnak küldött üzenetben lehetséges. A bajnokság lebonyolításának időrendje a nevezett játékosok számától függően kerül kialakításra.

I. Versenyhez való csatlakozás feltételei:

Xbox One, vagy PS 4 konzol megléte
Xbox Live Gold (2500 Ft / hó), vagy Play Station Plus (2700 Ft / hó) előfizetés megléte
Követi a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalt
Ceglédi lakos, vagy igazolt ceglédi sportoló
Elküldi az Xbox, vagy Play Station platformon használt felhasználó nevét és annak a csapatnak a nevét, amivel minden mérkőzésen játszani fog aktuális ellenfele ellen.

II. A játék menete:

A mérkőzéseket 'Online Frendlies' módban kötelező játszani! A mérkőzések végeredményéről fényképet kell készíteni és a hazai csapatként játszó játékosnak el kell küldenie Facebook üzenetben a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalnak. Az ellenfélnek pedig a képre való Like nyomásával jóvá kell azt hagynia.

A játék "Best of 3" elv alapján zajlik. Minden párbajból az a játékos kerül ki győztesen, aki legalább a 3 mérkőzésből kettő alkalommal győzelmet szerez.

Amennyiben a 3 mérkőzésből bármelyik döntetlennel végződik, aranygóllal kell eldönteni a továbbjutást. Mivel online nincsen aranygól, így új mérkőzést kell kezdeni és addig játszani, míg valaki nem szerez egy gólt.
Példa:

Első meccs: Hazai vs. Vendég - 1 : 2

Az összesített állás tehát az első mérkőzés után: 0 : 1 a Vendég játékos javára.


Második meccs: Hazai vs. Vendég - 1 : 1

- mivel döntetlen lett az eredmény és fizikailag nem lehet hosszabbítást játszani a játékban egy új mérkőzést kell kezdeni.


- Második meccs hosszabító mérkőzés: Hazai vs Vendég 1 : 0 - A Hazai csapat szerez elsőként gólt. Az összesített állás tehát a második mérkőzés után: Hazai vs Vendég 1 : 1


Harmadik meccs Hazai vs. Vendég 2 : 1

Az összesített eredmények alapján a párharcot a Hazai játékos nyerte 2 : 1 arányban.

(Magyarázat: három mérkőzést játszol. Az nyer, aki a háromból 2 mérkőzést megnyer. Ha valamelyik döntetlen, akkor aranygólig kell játszani. Ha nem lehet online aranygólig játszani, új mérkőzést kell kezdeni és ott, aki az első gólt szerzi az nyer. A gól után a mérkőzést be kell fejezni)

"Custom Tactic (formation)" - tehát egyedi felállás használata TILOS! Csak a játékban megadott formációk közül lehet választani.

Host: Az esetleges viták elkerülés végett meghívást minden esetben az ágrajzban felül helyezkedő játékos kezdi, ésszerű tehát, hogy az esedékes harmadik meccsen is ő lesz a meghívó fél. A megadott felhasználó nevek alapján kell a játékosoknak egymást megkeresni az Xbox és a Play Station online rendszerében.

(Magyarázat: akit a sorsoláson Hazainak sorsolunk az játszik az első meccsen hazai pályán és ő hívja meg az ellenfelét. A másodikon fordítva, a vendégnek sorsolt csapat lesz hazai pályán és ő hívja meg az ellenfelét a meccsbe. A harmadiknál meg ugyanaz, mint az első mérkőzésen)

Mérkőzés beállítások
a, Csapatok szintje: Any

b, Félidő hossza: 6 mins

c, Gamepad beállítások: Szabadon választott

d, Játék sebessége: NORMÁL

e, Játékoskeret: ONLINE

+1 Ha van rá lehetőséged, akkor Twitchen közvetítsd a mérkőzést a linket pedig dobd be a sorsolást jelző post alá kommentben a mérkőzés megjelölésével a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalon.

III. Díjazás

Első helyezetteknek kupa és aranyérem
Második helyezetteknek ezüstérem
Harmadik helyezetteknek bronzérem

IV. Nevezés

Nevezési díj NINCS
Nevezni a Sportolj velünk Cegléd Facebook oldalnak küldött üzenetben lehet a következő adatok megadásával (Név, platform, felhasználó név, csapat)
Nevezési határidő: 2020. március 29. vasárnap 18:00 óra

A szabályok meghatározásánál figyelembe vettük az EuroFifa versenyszabályzatát.

Címkék: ceglédi sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 22. 11:03, péntek | Helyi sport

Új birkózó csarnok épül

2020. Március 14. 18:29, szombat | Helyi sport

Információk a koronavírus ceglédi sportéletre való hatásáról

Az operatív törzs és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentése után a ceglédi sportéletben is komoly változások történnek.

2020. Március 04. 22:02, szerda | Helyi sport

Záporoztak a gólok a Cápák mérkőzésén

A felnőtt csapatnak 40 gólra volt szüksége a Szigetszentmiklós legyőzésére

2020. Március 04. 21:52, szerda | Helyi sport

Ifi Cápa meccs

Dunavarsány csapatát fogadták az ifi Cápák