Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Február 01. 10:32, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Hurrá-hurrá!

Hurrá-hurrá!

Közel 30 millió forint uniós támogatást nyert 2012 első heteiben a ceglédi sportélet a Ceglédi Vasutas Sportegyesület pályázatának köszönhetően.

Az elnyert pénzből a városi sportegyesületek egy éven keresztül intenzív és sokoldalú tanórán kívüli sportolási lehetőséget biztosíthatnak a városi sportegyesületek a gyermekek számára az ovis korosztálytól egészen a középiskolásokig.

A pályázó a CVSE, ám partneri együttműködésünk a város más sportegyesületeivel biztosítja a gyermekeknek a változatos sportlehetőségeket. A palettán birkózás, foci, fitness, judo kézilabda, kosárlabda és asztalitenisz kap helyet. Az elnyert támogatást szigorú elszámolási feltételek mellett rendszeres sportfoglalkozásokra, sporttáborokra és városi sportversenyekre fordíthatjuk. Külön örömmel tölt el, hogy a lehetőségeket anyagi helyzetre való tekintet nélkül tudjuk biztosítani a gyerekeknek” - mondta el a nyertes pályázó képviseletében Horváth József, a CVSE elnöke.

A projektterv teljes mértékben helyi sikernek tekinthető, mivel a sportpályázatot a ceglédi származású Szebeni Dávid közgazdász nevével fémjelzett Enrawell Kft. öntötte formába.

Büszkék vagyunk, hogy a város történetében kivételesen széleskörű sportegyesületi összefogás elindításában segédkezhettünk. Amikor Dávid megkeresett bennünket a projektötlettel, az önkormányzat vezetése rögtön összehívta a városi sportegyesületek képviselőit, akik példaértékű igyekezettel és gyorsasággal állították össze igényeiket. Bízunk benne, hogy az egy éves program során egyre több fiatal kedveli meg valamelyik sportágat és válik a testmozgás rendszeres időtöltésévé” – nyilatkozta Tótin Lóránt kabinetvezető.

Címkék: Ceglédi VSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció