Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Január 14. 18:40, péntek | PR
Forrás: (x)

Hogyan dobjuk fel a hálószoba stílusát, hangulatát?

Hogyan dobjuk fel a hálószoba stílusát, hangulatát?

Nem egyszerű a lakberendezésben folyton-folyvást megújulni. Ugyanakkor idővel óhatatlanul megunhatjuk azt, amit régóta látunk, tapasztalunk.

Míg a nappaliban könnyű kisebb tárgyakkal, textíliákkal jelentős változásokat elérni, addig a hálószoba átvariálása korántsem annyira egyszer egy. De azért szerencsére nem lehetetlen!

Akkor most jöhet a felfordulás és a káosz?

Egyáltalán nem. A legtöbben azért tartanak az újítástól, mert a felújítás szinonimájaként gondolnak rá. Pedig e két fogalom nem azonos, így jelentésükben sem egyeznek.

Ha meguntuk a látképet közvetlen környezetünkben, akkor minimálisnak tűnő módosításokkal óriási eredményeket érhetünk el. Erre az ágytakarók a legjobb példák. A közbenjárásukkal mindaz, ami megszokott egyetlen mozdulattal vadonatújjá varázsolható. Márpedig, ha egy szín átalakul a palettában, akkor az automatikusan magával hozza a többi részlet formálódását is. Egyszerűen azért, mert a színkomponens kicserélődésével a többi variáció érzékelése is finoman elmozdul.

Ami még a textíliák mellett szól, az az áruk. Kifejezetten kedvező feltételekkel szerezhetőek be, több méretben is. Ha úgy akarjuk, akkor földig érő lepelként használhatjuk őket, de felületakaróként is tökéletesen helytállhatnak.

2022-ben a meleg színek a divatosak, amit vagy követendő trendnek, vagy figyelmen kívül hagyható ajánlásnak is tekinthetünk. Bárhogyan is döntsünk, a lényeg, hogyha a cél a változtatás, akkor érdemes kontrasztos különbséget létrehozni. Ha például ez idáig a fekete-fehér kombináció alkotott egységet, akkor most jöhetnek a pasztell árnyalatok, a melegséget adó színek, melyek tökéletesen új kisugárzással és megjelenéssel ajándékozhatják meg a teret.

Mit rejt a takaró?

Az ágyak milyensége is roppantul érdemleges. Ugyan a fent említett termékek nagyszerűen kompenzálhatják az esetleges hiányosságokat, ám mégsem képesek a szerkezetbeli problémák semlegesítésére és elfedésére. Amúgy sem az a cél elsődlegesen, hogy a takarók teljesen beburkolják a valóságot, s vele együtt minden egyes részletet.

A kellően stramm, strapabíró döntés az esztétikus, stílusos kialakítástól válhat kompromisszumoktól mentessé. Ezért mivel a fekhelyek vásárlása hosszútávra szóló beruházás, érdemes alaposan körbejárni a kérdést. A paraméterek, még a legapróbbak is megfontolásra méltóak. Ugyanis kizárólag így borítékolható a minden szempontból szemeket gyönyörködtető, ízléses végeredmény.

A fotó forrása: BondRocketImages / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.