Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Június 09. 13:50, kedd | Helyi sport

Hódmezővásárhelyen jártak a ceglédi lányok

Hódmezővásárhelyen jártak a ceglédi lányok

Hétvégi Fit-Kid eredmények

Június 6.-án került megrendezésre Hódmezővásárhelyen a Fit-Kid "A" és "B" Diákolimpiai Döntő. A népes mezőnyben (200 fő) 7 lány képviselte a ceglédi színeket. A döntőbe két kvalifikációs verseny után korcsoportonként már csak az ország legjobb tíz versenyzője kerülhetett.

A "B" döntőkkel kezdődött a nap. Itt 3 versenyzőnk volt érdekelt. Fanni ezen a napon a szezonja legjobb gyakorlatát csinálta és így bízhattunk be, hogy sikerül az első hatban végeznie. Dóri és Adél elemrontás nélkül a dobogóra is esélyes volt, de mind kettőjüknek becsúszott egy-egy hiba és ez ebben a szoros mezőnyben már épp elég ahhoz, hogy lecsússzanak onnan.

Délután az "A" döntők következtek, itt 4 lányunk indult. Szepes Réka remek formában, higgadt nyugodt versenyzéssel maximális tudását nyújtotta a szőnyegen. Simon Réka és Minárovics Réka kisebb hibákat vétett, de még így esélyük maradt arra, hogy az első hatban végezzenek. A napot Klemenc Petra zárta, aki tavasszal minden versenyét megnyerte és most sem szerette volna alább adni. A múlt heti felkészülés során mindent megtett, hogy ez most se legyen másképpen. Elemekben hibátlan, szépen kivitelezett és előadott gyakorlatát a zsűri a verseny legmagasabb pontszámával jutalmazta.

Eredmények:

  • Fit-Kid "B" Diákolimpiai Döntő:

IV.kcs.: 6. Hartyányi Fanni
VIII.kcs.: 5. Prikk Dóra
IX.kcs.: 6. Pipicz Adél

  • Fit-Kid "A" Diákolimpiai Döntő:

III.kcs.: 5. Szepes Réka
VI.kcs.: 6. Simon Réka
VII.kcs.: 1. Klemenc Petra, 5. Minárovics Réka

Gratulálunk a lányoknak és büszkék vagyunk, hogy minden egyéni versenyzőnk korcsoportjában az ország legjobb 6 versenyzője között van.

Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző és Móricz Alexandra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem