Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Február 22. 06:53, kedd | Helyi
Forrás: Club TV

Hetedik gimnáziumi szülői bál az Imregi Vendégházban

Hetedik gimnáziumi szülői bál az Imregi Vendégházban

2004 őszén volt az első szülői bál és ezután minden év februárjában rendeztük meg a következőt. Az első két alkalommal még a Kossuth Étteremben, majd ezt követően már mindig a jelenlegi helyszínen. Ma este is, mint korábban mindig,

Az ODN-en előadott táncokból és énekekből mutattak be néhányat. Az est érdekessége, hogy a zenét egy olyan házaspár szolgáltatta, akiknek két gyermekük is az iskola tanulója. Két szempontból is fontosnak tartom a szülői bál megrendezését. Egyrészt, hogy a tanárok és a szülők iskolán kívül is találkozzanak, ismerkedjenek. Másrészt kimondott cél az is, hogy plusz pénzügyi forráshoz jusson a gimnázium. A belépőkből, a támogatási jegyekből befolyt összeget pedig az iskola informatikai eszközparkjának megújítására fordítjuk. Természetesen erről a szülőkkel közösen döntöttünk még az ősszel. Egy kicsit fura érzés itt lenni, mert valószínűleg ez volt az utolsó alkalmam, hogy aktív igazgatóként megnyithattam a szülői bált, hiszen elértem a nyugdíj korhatárt, illetve az ötéves kinevezésem is lejár a tanév végén. – nyilatkozta Kürti György, az iskola igazgatója.

A feleségemmel alkotjuk a zenekart a mai estén, ezzel is támogatjuk a rendezvényt, illetve az iskolát. Erre jó indokunk, hogy három gyermekünk közül kettő a Kossuth Lajos Gimnázium tanulója. Szülőként és képviselőként is úgy látom, hogy a bevétel növelésének most talán ez az egyetlen módja, a szülő bál megrendezése. Természetesen nagyon fontos az is, hogy oldott hangulatban, kellemes helyszínen és körülmények között tölthessék együtt a mai estét szülők és pedagógusok. – mondta Fésűs Ferenc önkormányzati képviselő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció