Hírek
2014. Június 12. 12:08, csütörtök | Helyi
HelloHal a Mokkában
Ínyencségek édesvízi halakból
A Tisza-tó partján Horváth Szabolcs, ceglédi gasztroblogger volt a csütörtök reggeli Mokka vendége, aki megmutatta a nézőknek, hogyan is készül a tiszai harcsa-gyros. A ceglédi közönség számára már nem ismeretlen az újragondolt gyorsétel, amit Szabolcs már több alkalommal is elkészített rendszeresen jelentkező HelloHal vacsorái során. Horváth Szabolcs elszánt horgász, autodidakta szakács, bátor kísérletező alkat, aki egyszerűen, érthetően mutatja be kedvenc halételeit.
További receptek: hellohal.com
Ezek érdekelhetnek még
2025. December 12. 10:38, péntek | Helyi
Két generáció, egy szenvedély: A Mihalik-bajnokcsalád
Ismerjük meg Mihalik Mirát, a még csak tizenhét éves autóversenyzőt.
2025. Szeptember 18. 11:06, csütörtök | Helyi
A gimnázium történetét mutatja be a tárlat
2025. Szeptember 17. 15:53, szerda | Helyi
Közútkezelői tájékoztatás - Kossuth toborzó ünnepély és huszárfesztivál
2025. December 15. 07:44, hétfő | Külföld
Sok embert agyonlőttek egy ausztráliai strandon egy zsidók elleni terrortámadásban
Ismeretlen fegyveresek lelőttek 11 embert, sokakat pedig megsebesítettek az ausztráliai Sydney Bondi Beach nevű híres tengerparti strandján vasárnap.
