Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 12. 14:49, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Héjja Szalon divatbemutató

Héjja Szalon divatbemutató

Városunk és a környék egyik legismertebb esküvői ruhaszalonja, a Héjja Szalon hétvégén tartotta esküvői és alkalmi ruhabemutatóját.

Bizony kevés olyan hely volt szombaton a városban, ahol több lett volna az egy négyzetméterre jutó házasulandó párok, menyasszonyok száma, mint a Széchenyi út 53. szám alatt, ahol a Héjja Szalon 2012-es kollekcióját mutatta be az érdeklődőknek. A délelőtti bemutatóra szép számmal érkeztek nem csak menyasszonyok, de lelkes vőlegények és hozzátartozók is. A divatbemutatót megelőzően Egyházi Géza, Gundel díjas színművész meglepetés fellépése hozta hangulatba a nézőközönséget.

A bemutatót Héjja János konferálta végig, aki hozzáértő tervezőként egy-egy jó tanáccsal, ötlettel segítette a menyasszonyokat a döntésben.
A bemutató első felében az alkalmi, koktél és menyecskeruhákat csodálhatta meg a közönség, melyeknek a báli szezon közeledtével is külön aktualitásuk van.

Legnagyobb érdeklődés természetesen a menyasszonyi ruhák kollekcióját illette. A modellek által felvonultatott ruhák között megtalálhatóak voltak a hagyományos klasszikus stílusú és a modernebb, extravagánsabb, „bevállalósabb” menyasszonyi ruhák is.

A ruhák mind szabásban, mind mintázatban a legújabb trendet tükrözték. Az izgatott menyasszonyokból álló közönség kíváncsi tekintetekkel fürkészte a gyönyörű modellek szebbnél-szebb ruháit. Nem igen volt olyan menyasszony, aki ne tudott volna választani a kollekció ruhái közül.



További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció