Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2013. Július 05. 13:16, péntek | Helyi sport

Hege Kínába utazik

Hege Kínába utazik

Megtisztelő felkérést kapott

Az idei versenyeken aratott egyre nagyobb sikerei egészen Ázsiáig repítik a magyar triálos világklasszist.

A 23 éves ceglédi fiatalember idén egyre nagyobb sikereket ér el a hazai és nemzetközi versenyeken, és a híre Ázsiáig is eljutott. A kínai állami televízió ugyanis egy élő show-ra hívta meg Hegét, aki a helyszínen több ezer, míg a képernyő előtt, majd százmillió nézőnek bizonyíthatja klasszisát.

Nem titok, az egyre eredményesebb magyar világklasszis továbbra is főtámogatók nélkül éri el kiváló eredményeit, holott például ez a kínai szereplés is remek lehetőség lenne a megjelenésre az ázsiai országban érdekelt cégek részére.

Egészen fantasztikus, még igazából el sem merem hinni, hogy július 14-én repülőre szállok, és meg sem állok Kínáig. A világ legnépesebb országának állami televíziója vendégeként egy show-ban mutathatom be a tudásomat, egy négyfős, bemutató jellegű versenyen, amelyet élőben közvetít a televízió. Már láttam a pálya terveit, garantáltan izgalmas lesz mind a négyünk számára, hiszen amelyikünk ront, és leesik az akadályokról, az a vízben találja magát, és csak mentőcsónak segítségével érheti el a partot. A kínai, a japán és a kanadai triálos mellett a szervezők választása rám esett Európából, ami nagyon megtisztelő a számomra. Ráadásul a biketrial.hu jóvoltából egy vadonatúj bringával utazom ki, így dupla premier előtt állok. Őszintén remélem, hogy a vélhetően minimum százmilliós nézettségű műsorban méltóképpen képviselem majd Magyarországot” – fogalmazott Hegedűs László, akinek a következő Világkupa versenye július végén Franciaországban lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem