Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2013. December 02. 14:28, hétfő | Helyi sport

Hazai CrossFit ,,fenegyerekek''

Hazai CrossFit ,,fenegyerekek''

Az elmúlt hónapban több rangos CrossFit eseményen is érdekeltek voltak sportolóink.

November 9-én a budapesti Sunrise Club szervezésében lezajlott CrossFit Challenge versenyzője volt a ceglédi Madar Balázs, aki egyenletes teljesítményt nyújtva az összetett rangsorban a 3. helyet szerezte meg, amivel életében először állhatott fel a dobogóra.

Nemzetközi versenyek tekintetében Kovács Lacee folytatta vitézkedését.

Az első állomás november 18-án az oroszországi Novoszibirszkben volt, amelyre az idei EB legjobbjai kaptak meghívást. A Siberian Showdown három feladatsora közül kettő most nem Laceenek kedvezett, de az utolsóban magabiztos győzelmet aratott, ami az összetett bronzéremhez volt elég.

Az elmúlt hétvégén Lacee a Reebok CrossFit Duna színeiben versenyezve a lengyelországi Wroclawban lépett porondra egy 12 teamet felvonultató csapatversenyen,amelyen az Európa-bajnok, CrossFit Games 9. helyezett CrossFit Nordic is szerepelt. Az öt fős csapatokban 2 női és 3 férfi versenyző szerepelt és 9 feladatsorban mérték össze tudásukat a nemzetközi mezőny tagjaival. A magyar csapat a várakozásokat felülmúlva a bronzéremig menetelt és külön öröm volt azt látni, hogy az első feladatsorban a Nordic csapatát is sikerült megelőzni, így első helyről folytathatták a versenyt a mieink, de a kilenc WOD (workout of day) során egyszer sem végeztek a 4. helynél rosszabbul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem