Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 30. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmas tartozása van a nincstelenné vált sztárnak

Hatalmas tartozása van a nincstelenné vált sztárnak

Rengeteg pénzzel tartozik volt feleségének a kosárlabdasztár, Dennis Rodman, fizetni azonban nem fog, ugyanis nincs miből.

800 ezer dollár (kb. 175 millió forint) tartásdíjjal tartozik volt feleségének, Michelle-nek a legendás kosárlabdázó és botrányhős, Dennis Rodman, de fizetni nem fog, ugyanis egyszerűen nincs miből. A sportoló exneje még a múlt hónapban fordult bírósághoz az elmaradt összeg miatt, Rodman ügyvédje azonban azt közölte, hogy védence rosszul áll anyagilag, ráadásul beteg is, ezért nem tud fizetni.

A jogász azt is elmondta, hogy a lecsúszott sztártól igazságtalanul nagy összeget követelnek, Michelle Rodman ugyanis kiharcolta, hogy két gyerekük után havi 50 ezer dollárt kapjon. Az 51 éves kosaras már 2010 óta jár a bíróságra azért, hogy csökkentsék a tartásdíjat, amit nem is a jövedelme, hanem Michelle ügyvédjének aránytalan becslése alapján állapítottak meg, de eddig még nem járt sikerrel. Rodmant a napokban újra meghallgatják az ügyben, de ha nem jutnak dűlőre vele, az is előfordulhat, hogy börtönbe kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára