Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Május 16. 12:19, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfóCegléd

„Hat pontos meccset nyert a Restart - Ceglédi VSE”

„Hat pontos meccset nyert a Restart - Ceglédi VSE”

Fontos találkozó előtt állt a labdarúgó csapat a hétvégén. Az Újpesti bravúros győzelem után a három ponttal előttünk álló Orosházát fogadtuk.

A csapat ezúttal sem okozott csalódást a kilátogató szurkolóknak. Koncz Zsolt egy jól helyezett szabadrúgással már a 4. percben vezetéshez jutatta a Ceglédet. Az előny felszabadult játékot hozott, több helyzetet sikerült kialakítani, de gólt csak a 42. percben szereztünk ismét Koncz Zsolt révén, aki az ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt magabiztosan értékesítette. Ezzel egy időben az ellenfél tíz főre fogyatkozott.

A második játékrészben tovább tartott a ceglédi fölény, Busa Bálint egy egyéni akció után a kapust átemelve lőtt a hosszú sarokba és ezzel háromra növelte a ceglédi gólok számát. A gól után kicsit visszafogott a tempóból a csapat. Egy hátsó alakzatnál bekövetkezett hiba után a vendégek a 83. percben szépítettek, de a győzelem nem forgott veszélyben egy percig sem.

Ezzel az értékes győzelemmel pontszámban beértük az Orosházát és a szintén vereséget szenvedő Kazincbarcikát, de több nyert mérkőzéseink alapján megelőztük őket. Jelenleg a 12. helyen áll a Restart – Ceglédi VSE csapata, amely már nem kiesőhely.

A csapat összeállítása:

Miski Z. - Kenderes Z. (Mójzes R.), Buzás V., Fekete A., Vincze Z. - Nagy T. (Domonyi R.), Nagy L.,Koncz Zs., Odrobéna P., Szabó L. (Nagy A.), Busa B.

2011. május 22.-én (vasárnap) idegenben a REAC csapata lesz az ellenfél. A mérkőzésre szurkolói buszt indít az Egyesület. Jelentkezni személyesen lehet a Malomtó széli sporttelepen szerdáig.

Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem