Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Május 06. 10:23, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Három nőtípus, háromféle nadrág, háromféle stílus

Három nőtípus, háromféle nadrág, háromféle stílus

A női nadrágok széles skálán mozognak, hiszen a kínálatban megtalálhatók az alkalmi, a kényelmes sportos és a csak kifejezetten sportolásra tervezett ruhadarabok,

habár laza stilizációban ezeket a nadrágokat is bátran lehet viselni, például egy-egy baráti összejövetelen, egy nyár esti grillpartin, vagy a nyaraláson.A nők ilyet is, olyat is hordanak, de azért elmondható, hogy sok nő ragaszkodik a saját stílusához, és ha az elegáns stílust kedveli, akkor még az edzőteremben is szeret tökéletesen kinézni és az edzőruhát is úgy megválasztani, hogy az öltözéke teljes harmóniát alkosson. Mutatunk három nőtípust és háromféle nadrágot, illetve ezek előnyeit.

A mindig elegáns nő és az alkalmi nadrág

Az alkalmi nadrágokat sokféle eseményre felvehetjük és egy kitűnő hétköznapi, munkahelyi viselet. Egy elegáns nadrág nem csupán az irodában állja meg a helyét, hanem akkor is, ha bevásárló napot tervezünk, ha randira igyekszünk, vagy színházba megyünk a kedvesünkkel. A meleg hónapokban, sokan részesítik előnyben a letisztult színű vászonnadrágokat, hiszen a nyárias színek remekül felfrissítik az outfitet. A vászonnadrágok kényelmesek, jó légáteresztő képességgel rendelkeznek és sokféle stilizációban viselhetők. Nem feltétlenül csak az elegáns blúzok passzolnak egy-egy ilyen nadrághoz, hanem a bővebb fazonú pólókkal és felsőkkel is remekül mutatnak. Ezekkel a női felsőkkel kissé megtörhetjük az alkalmi jelleget és lazább, utcai viseletre válthatunk egy pillanat alatt. A vászon és más alkalmi nadrágnak minden nőnek ott kell lennie a szekrényében, hiszen nagyon változatos és nőies öltözködést tesznek lehetővé.

A stílusos és kényelmet preferáló nők, a joggerek és a melegítő nadrágok

Alapvetően azok a nők, akik a kényelmet részesítik előnyben, még nem feltétlenül mondanak le a divatról, hiszen egy jogger, egy szabadidő nadrág is lehet roppant nőies, csak a megfelelő pólót, női blúzt kell azokhoz megtalálnunk.

Egy jogger lehetőséget ad a hétköznapi stilizáció összeállítására is, hiszen a laza szabása ezt is lehetővé teszi. Ez a nadrág kifejezetten a laza stílust kedvelőknek készült és azoknak, akik imádják a praktikus öltözéket. Ehhez a nadrághoz tökéletes választás a póló – csak a színek harmóniájára kell ügyelni – amikor odakint tombol a kánikula, de a hűvösebb nyári estéken sem kell lemondanunk róla, hiszen egy kapucnis felsővel is harmóniát alkot.

A casual és a komfortos megjelenést hivatottak támogatni a minőségi női melegítő nadrágok. Ez az a ruhadarab, amelyet stílustól függetlenül minden nő szeret, hiszen egy örök, egy időtálló ruhadarab. Kényelmes és nagyon sokféle szín áll a rendelkezésünkre, úgy, mint fehér, világos lila, narancs, neonzöld, camel, piros, khaki, bézs, neon, rózsaszín, barna, kék, zöld.

A sportos hölgyek kedvencei a melegítőnadrágok, leggingsek, joggerek

A sportos hölgyek idejük nagy részét szeretik ezekben a rendkívül kényelmes nadrágokban tölteni. Mi az indokuk? Kényelmesek, kellemesen puha tapintásúak és nem korlátozza őket a mozgásukban. A sportos nők is szeretik az elegáns megjelenést és a mai, divatos sportnadrágok lehetőséget is adnak erre, hiszen hol vannak már azok az idők, amikor a bő, melegítőnadrág és melegítő felső a divat? A trend átalakult és bizony a melegítőnadrágok és joggerek is olyan kialakításában kaphatók, amelyekkel bátran megjelenhetünk az utcán is, azaz a streetwear viseletet is lehetővé teszik. Ma már egy leggingset is hordhatunk egy nőies blúzzal, vagy egy zakóval. A sportos leggingsek, akár pólóval is kombinálhatók, de csakis edzéshez, otthonra vagy a konditerembe.

A joggerek hordhatók streetwear stílusban, de a sportos kinézetet is lehetővé teszik. A komfortos viseletnek köszönhetően sportoláshoz is kiváló választás, de egy oversize melegítő felsővel a lehető legkényelmesebb ruhát választjuk, amikor hazatérve ezt a szettek vesszük elő a ruhásszekrényből. A sportos nők ezért is kedvelik annyira. Az Ozonee webáruházban trendi női nadrágok széles választékával találkozhatsz.

A fotó forrása:
Vladeep / Shutterstock.com

Címkék: divat, nadrág, ruha, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.