Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2020. Október 08. 12:45, csütörtök | Helyi sport

Három hazai Cápa meccs vasárnap

Három hazai Cápa meccs vasárnap

Az NB II. női kézilabda bajnokság 3. fordulójában 11-én vasárnap újra ideiglenes hazai pályáján, Abonyban játszik a Ceglédi Kék Cápák három korosztálya. Mindhárom találkozón a Vecsési SE lesz a Cápák ellenfele és mindegyik mérkőzés nyitott a szurkolók és hozzátartozók számára. Az idén még két veretlen serdülő csapat meccse 14:00 órakor kezdődik, a felnőttek rangadóján, melyen a Cápák szeretnék visszavenni a harmadik helyet, 16:00 órakor harsan fel a kezdő sípszó, a dobogós helyekre igyekvő ifi csapatok pedig 18:00 órakor lépnek pályára. Ismét izgalmas mérkőzések várhatóak, érdemes lesz kilátogatni a Varga István Városi Sportcsarnokba.

Mindhárom találkozó ingyenesen tekinthető meg.

A járványhelyzet miatt továbbra is szigorú óvintézkedések lesznek érvényben a csarnokban. Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tüneteket produkál, esetleg ízlelését, vagy szaglását veszítette, ne jöjjön el a mérkőzésekre! A beléptetéskor lázmérésre kerül sor és akinél 37,8 feletti hőmérséklet mutatkozik, sajnos nem léphet be a sportcsarnok területére.

A sportcsarnok teljes területén, tehát a mérkőzések alatt a lelátókon is kötelező a maszk viselése!!

A Ceglédi Kék Cápák játékosai most is várják szurkolóikat!

Forrás: - pézsé -

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 20. 13:43, kedd | Helyi sport

Felnőtt, ifi, serdülő és U12 Cápa győzelmek

Az elmúlt heti kézilabda bajnoki fordulóban a Ceglédi Kék Cápák felnőtt, ifi, serdülő, U14 és U12 korosztályai léptek pályára.

2020. Október 19. 11:47, hétfő | Helyi sport

Gazdára találtak a bajnoki aranyak

Szombaton az Ungvári Miklós Ceglédi Judoközpontban rendezték meg az idei junior országos bajnokságot, amelyen ötvenkét egyesület százkilenc-vennyolc judósa lépett tatamira.

2020. Október 16. 10:57, péntek | Helyi sport

CEKK győzelem a PEAC ellen

2020. Október 13. 16:11, kedd | Helyi sport

Veretlen Cápa hétvége