Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2011. Október 23. 07:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hamis húszezressel fizettek a kávéért

Hamis húszezressel fizettek a kávéért

Több hamis húszezres bankót találtak a rendőrök azoknál a férfiaknál, akiket azt követően fogtak el, hogy egy hódmezővásárhelyi boltban és egy presszóban is hamis pénzzel fizettek.

Pénteken reggel a csongrádi város Zrínyi utcájában, egy boltban és egy presszóban próbálkozott a két férfi a hamis pénzzel fizetni. A presszóban időben feltűnt, hogy a kávét egy hamis bankjeggyel próbálják kifizetni, ám a boltban csak azt követően vette észre a pénztáros, hogy becsapták, mikor a szomszédos helyiségből átszóltak neki. A hódmezővásárhelyi nyomozók a rendelkezésükre álló adatok alapján keresni kezdték a hamis pénzek gazdáit. A két férfit egy építkezésnél találták meg. Autójuk átvizsgálásakor további hamis bankók kerültek elő. A nyomozók megállapították, hogy az elfogott 32 éves kiszombori férfi adta a hamis húszezrest 42 éves szegedi társának, hogy azt a kocsmában egy kávéval váltassa fel. Miután ott lebuktak, már maga ment be a közeli boltba, ahol ezer forintért vásárolt reggelit. Az ügyben pénzhamisítás miatt indult eljárás, a fiatalabb férfit kihallgatása után őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 08:50, szerda | Kék hírek

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

2020. Május 26. 16:04, kedd | Kék hírek

Kegyetlen módon megölte beszélgetőtársát, életfogytiglant kaphat

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozva minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen,

2020. Május 26. 13:18, kedd | Kék hírek

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Eljárás indult egy szabolcsi férfi ellen, aki ittasan bejelentést tett, majd a helyszínre érkező, jogszerűen intézkedő rendőrökre uszította a kutyáját múlt szombaton

2020. Május 26. 06:16, kedd | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság az apját életveszélyesen megsebesítő férfit

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki társával együtt bántalmazta és fejbe szúrta az apját - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.