Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Június 18. 14:11, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

,,Ha gurul a verda az tetszik...’’

,,Ha gurul a verda az tetszik...’’

Figyeld Cegléd utcáit pénteken!

A héten már minden a Laska körül forog. A helyszínen és a helyszínen kívül is gőzerővel folynak az előkészületek, hogy a pénteken délután kezdődő VI. Bor és laskafesztiválra minden a helyére kerüljön. Többen azonban már ebédidőben belekóstolhatnak a ceglédi laskába.

A Cegléd Rádió – ahogy tavalyi is - fontos része lesz a fesztiválnak. Mindamellett, hogy a helyszínről élőben közvetítenek, már pénteken 13 óra körül behozzák a fesztiválhangulatot a városba, és nem is akárhogy. Egy több mint 13 méter hosszú kamionnal vonulnak majd végig Cegléd utcáin, egészen a Budai úti fürdőig, ahonnan látványstúdióból sugározzák majd adásukat. Rádió lévén a kamionról nem hiányozhat a hangos zene, a rádiós kollegák, s mindezt jóképű fiúkkal és csinos táncos lányokkal teszik még izgalmasabbá és látványosabbá.

A Kőrösi útról rendőri felvezetéssel induló, és a városban több helyen is megálló kamiont érdemes lesz majd követni, hiszen ott lehet majd hozzájutni azokhoz a nyerő szórólapokhoz, melyek kitöltésével megnyerhető lesz a vasárnap kisorsolásra kerülő fehér iPad mini, vagy a többi értékes nyeremény egyike.

További részletekért, a kamion útvonaláért és megállóiért hallgassátok a Cegléd Rádiót!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására