Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Június 14. 15:01, kedd | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Győzelem a „Tavaszi hadjárat” utolsó mérkőzésén

Győzelem a „Tavaszi hadjárat” utolsó mérkőzésén

Sorsdöntő mérkőzés várt a Restart – Ceglédi VSE labdarúgó csapatára az NB II keleti csoport záró fordulójában. A tét a bent maradás volt.

Ideális labdarúgó időben, 700 győzelemre éhes szurkoló buzdítása mellett indult útjára a labda és tudta hol a helye, a 3. percben Medgyesi gyorsaságának köszönhetően már a Vecsés kapujában volt. A ceglédi focisták szinte állva hagyták az ellenfelet, uralták az egész pályát. Az első félidő végén Kenderes egy és Balogh két góljával 4-0-s vezetéssel mentek szünetre a csapatok. A második játékrészben a vendégek próbáltak szépíteni az eredményen, ez a 67. percben sikerült nekik. De a Cegléd sem ült rá az eredményre, Medgyesi újra betalált. Az I-re a pontot Nagy Lajos csapatkapitány tette fel, aki a 90. percben beállította a 6-1-es végeredményt.

Nagyszerű sportélmény volt a mérkőzés és jó volt hallani a „Szép volt fiúk” rigmust a szurkolóktól.

Ványi Zsolt vezetőedző: „Ezúttal az egész tavaszi teljesítményünket sikerült megkoronázni. Megemelem a kalapom a játékosaim előtt, mert sikerült kiharcolni a bent maradást. Úgy érzem, a tavasszal szerzett 25 pont magáért beszél.”

A csapat összeállítása:

Miski Z. – Fekete A. (Nagy T.), Kurucsai M., Koncz Zs., Vincze Z. – Kenderes Z., Odrobéna P., Nagy L., Szabó L. – Balogh M. (Busa B.), Medgyesi L. (Ladiszlai K.)

Gólszerzők: Medgyesi L. (2), Balogh M. (2), Kenderes Z., Nagy L.

Fotó: Kisfaludi István

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem