Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2020. Augusztus 03. 12:31, hétfő | Helyi sport
Forrás: cegled.hu

Győzelem a rajton

Győzelem a rajton

Elkezdődött a 2020/2021-es NB III-as szezon, a Ceglédi VSE labdarúgó csapata hazai pályán fogadta a Hatvant az első fordulóban.

A vendég csapat kezdett aktívabban, Miklernek már a 4. percben védenie kellett, majd egy perccel később egy közeli fejesnél kellett szintén beavatkoznia. Egy perccel később újabb hatvani próbálkozás, ezúttal a lövés fölé ment. A folytatásban is a vendég csapat támadott inkább, mi a 12. percben végezhettünk el először egy szögletet, amiből nem volt veszély a kapu előtt.

Három perccel később viszont megszereztük a vezetést. Polyák futott fel nagyszerűen a bal oldalon, majd gyönyörűen tekert át a jobb szélen robogó Kovácshoz, aki habozás nélkül a léc alá rúgta a labdát. Gyöngyörű támadás és gól volt.

A folytatásban kiegyenlített mezőnyjátékot láthattak a kilátogató nézők, de helyzete inkább a Hatvannak volt, Miklernek több alkalommal bekellett mutatnia tudását.

Egy perccel a félidő vége előtt sajnos Juhász kapott egy olyan rúgást, ami után nem tudta folytatni a játékot, G. Bíró érkezett a helyére. A csere után szinte azonnal mehettek az öltözőbe a csapatok.

A második játékrészt mi kezdtük veszélyesebben, már a 48. percben Takács szép cselei után jött egy remek lövés, de végül kevéssel, de mellé ment a labda. Egy perccel később jött a válasz, de az a lövés is mellé szállt.

Az 55. percben ismét Takács pillanatai jöttek el, nagyszerűen tekerte a szabadrúgást kapura, amibe beleütött a kapus, a labda pedig a kapufára pattant. Onnan pedig Csendesre pattant a labda a kapu felé veszélyesen, de tisztázni tudtak a védők. Alig egy perccel később Laczkó lőtt távolról laposan, a kapus ujjheggyel védett.

A hatvaniak az 59. percben veszélyeztettek legközelebb, ekkor Mikler öklözött ki egy beadást, a hosszú oldalon érkező vendég játékos pedig kapura tüzelt, de fölé ment a próbálkozás.

Az elkövetkezendő percekben lehetőségek voltak, de helyzetek nem, egészen a 76. percig, amikor közelről próbálkozhatott a hatvani játékos, de szerencsére mellé lőtt. Időközben elszaporodtak a szabálytalanságok a pályán, a játékvezető kezéből kezdett kimenni a találkozó.

A mérkőzés végéhez közeledve benne volt a gól a levegőben mindkét csapat részéről, de végül újabb találat már nem született. Egy kiállítás azonban volt a 93. percben a vendég csapatnál. Küzdelmes mérkőzés volt, ahol megharcoltunk a győzelemért. Nehéz, de fontos három pontot szereztünk a szezonrajton.

Ceglédi VSE - FC Hatvan, 1:0
400 néző

Mikler - Bagó, Csendes, Juhász Gy., Polyák - Markó, Juhász A., Takács, Kovács, Majoros - Laczkó

Gól: Kovács ('15. p.)

Cserék:
Juhász helyén G Bíró
Majoros helyén Papp
Takács helyén Herczeg

Forrás: cegled.hu
Fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 13:42, hétfő | Helyi sport

3 pont 3 Cápa mérkőzésről

A Ceglédi Kék Cápák felnőtt, ifi és serdülő csapata három különböző helyszínen lépett pályára az elmúlt hétvégén a női kézilabda NB II. korosztályos bajnokságaiban.

2020. Szeptember 23. 09:44, szerda | Helyi sport

4 Cápa győzelem 4 korosztály 5 meccsén

2020. Szeptember 22. 17:26, kedd | Helyi sport

Szép atlétikai sikerek a serdülő országos bajnokságon

Keszthelyi Ferenc a szakosztály vezetője számolt be a hétvégi eredményekről.

2020. Szeptember 14. 20:00, hétfő | Helyi sport

Nem sikerült meglepetést okozni