Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Május 30. 13:58, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Gyermekzsivaj a Szabadság téren

Gyermekzsivaj a Szabadság téren

Az elmúlt hétvégén a gyermekeket ünnepelte a város. Gyermeknap lévén egész napos rendezvénysorozat várta a kicsiket és a nagyokat a Szabadság téren.

A városi gyermeknap május 26-án szombaton került megrendezésre. A programok kora délelőttől várták az érdeklődőket a Szabadság téren, ahol mindenki megtalálhatta a maga korának és kedvének való elfoglaltságot.

Több fajta bábjáték és népmesei előadás várta az érdeklődőket. A legkisebbek a babasarokban ismerkedhettek és szórakozhattak. A nagyobbaknak ugráló-vár, körhinta, kézműves sátrak, és bohóc gondoskodott a gyermeknapi hangulatról. A gyermeknapnak az időjárás is kedvezett. A változatos programok és a jó idő miatt szerencsére sokan kilátogattak a helyszínekre.

Kísérő programként szombaton az egyházak közös napja került megrendezésre a Szabadság téren, ahol több egyház is bemutatkozott a nagyközönségnek, akiket színpadi műsorral, interaktív játszóházzal vártak. Valamint a városi gyermeknap keretében lehetőség nyílt a Református Templom tornyából is megcsodálni városunk panorámáját.


A rendezvénysorozatot vasárnap az Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnep zárta az Uránia Moziban, ahol ingyenes rajzfilmvetítés várta a kicsiket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció