Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. December 17. 17:59, szombat | Helyi

Gyermekrajz pályázat - szolgálati közlemény

Gyermekrajz pályázat - szolgálati közlemény

Hogy is áll a szavazás??

Kedves Olvasóink, Kedves Versenyzők!

Gyermekrajz pályázatunkkal kapcsolatban ismét szeretnénk felhívni mindenki figyelmét a szabályzatban leírt feltételekre:

Egy felhasználó egy versenyzőre naponta csak egyszer szavazhat és egy IP címről naponta csak egy szavazatot fogadunk el!

A beérkezett szavazatokat folyamatosan ellenőrizzük. Látjuk a felhasználót, IP címét, szavazás idejét, stb. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy tartsa be a szabályzatot. Akinél szabálytalanságot tapasztalunk, átmenetileg kizárjuk a versenyből. Az érvénytelen szavazatokat töröljük (csak az érvényteleneket) és csak ezt követően kerülhet ismét játékba.

Tehát előfordulhat olyan, hogy valaki átmenetileg az élre tör, de ha ezt érvénytelen szavazatokkal érte el akkor le is kerülhet a rajza és csak ellenőrzés után kerülhet ismét játékba.A rendszerünket jelenleg is feljlesztik a programozók és várhatóan holnaptól már nem is lehet érvénytelen szavazatot leadni.

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a játék tiszta maradjon, ami időnként elég nehéz feladat. Bízunk abban, hogy ezt értékelik azok, akik valós szavazótáborral rendelkeznek és szabályos keretek között igyekeznek versenyezni.

Üdvözlettel:
infóCegléd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció