Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 24. 12:28, kedd | PR

GreenGate ősz-tél kollekció

GreenGate ősz-tél kollekció

A GreenGate az egyik legnagyobb skandináv stílust képviselő európai márka. A romantikus és a vintage stílusú termékkínálatát idén kibővítette az Art deco irányzatot képviselő márkával.

A Gate Noir névre hallgató új termékcsalád az 1920-as éveket idézi. Középontjában az igényesség és az elegancia áll. A Gold termékeken a csillogás és a pompa jelenik meg, amelyek fehér és arany díszítésűek (Elvina gold, Nova gold, Blossom gold, Laurie gold). A kifinomult és elegáns ízlést a bársony kiegészítőkön láthatjuk viszont, amelyek lehetnek díszes kézi táskák, vagy kozmetikai táskák. Az említett színek mellett az ősz árnyalatait idézik a sötétszürke és fekete árnyalatok a Blossom grey és Elvina grey termékeken. Igazán különleges darabok is megtalálhatóak az üvegek, poharak, kristályok és tollak kínálatában.

Az art deco stílus tetten érhető a Maude dark grey és a Victoria dark grey termékeken is. Ezek a darabok remek átmenetet jelentenek az új art deco és a régi romantikus stílus között. A romantikus virágok a sötétszürke alapszínt erősítik a Maude termékekben. A Victoria termékeiben az Art decoban jellemző modern geometrikus mintákat csodálhatunk meg gyönyörű színharmóniában.

Az őszi-téli kollekció igazi újdonságai közé sorolható a négy színből álló Kallia
termékcsaládja is, amelyekben a natúr kerámia továbbgondolása jelenik meg. A magában mintás termékek gyönyörű színekben érhetőek el. A szilva lila, sötét szürke, sötét kék és halvány rózsaszín árnyalatok rendkívül jól kombinálhatóak a GreenGate porcelánokkal. Természetesen a fő irányvonalához – a romantikus stílushoz is hű maradt a GreenGate. Az Amanda grey továbbgondolt változata ismét visszatér, méghozzá még ezen a télen. Az új kollekció a Marie grey nevet kapta. A középszürke színhez most is a korábbról ismert rózsamotívum járul, csak nem több pici, hanem most egy nagyobb változatban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről