Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2015. December 13. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Faktor

Gazdit keres a ceglédi kettős gyilkosság áldozatainak kutyája

Gazdit keres a ceglédi kettős gyilkosság áldozatainak kutyája

Menhelyre került a Cegléden a napokban megölt nő és férfi német juhászkutyája.

A kettős gyilkosság december 10-én történt. A kutya ijedten figyelte, ahogy rendőrök, mentősök érkeznek a házba. Az egyik rendőr szólt a helyi állatmenhely vezetőjének, hogy vigyék el a kutyát.

A ceglédi menhely vezetője, Bekéné Soltész Katalin a facebookon osztotta meg a kutya fotóját, és néhány sort írt hozzá Szikráról.

"Szikra, akit minden nap sétálni vittek, most nagyon szomorú és hiába várja szerető gazdáit. Nem fiatal már! Reméljük, mielőbb megbarátkozik velünk, hogy kihozhassuk a kennelből! Olyan gazdit vagy ideiglenes gazdit keresünk neki, aki el tudná feledtetni vele a szörnyű eseményeket!" – írta. Kerestük a menhely vezetőjét vasárnap délelőtt, de a kutyát még senki nem vitte el.

A gyilkosság után nem sokkal került hozzánk Szikra. Egy rendőr szólt nekünk, hogy a kertben van egy kutya, és hozzuk el. Azonnal érte mentünk. Szegény most nagyon maga alatt van, depressziós. Jó lenne, ha minél előbb családba kerülne. Állítólag nagyon szerették, hiányzik neki a törődés – mondta a Faktornak a menhely vezetője. A kutyát minden nap délután 15 és 16 óra között lehet megnézni. Rajta kívül még 300 nehéz kutya várja, hogy örökbe fogadják Cegléden.

Szikrának egy 39 éves férfi és annak anyja, egy 61 éves nő volt a gazdája. Mint korábban megírtuk, egy 21 éves férfi ölte meg őket. A gyilkosság után nem sokkal a saját házában fogták el, mindent beismert, és letartóztatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 05. 10:35, szerda | Helyi

Hangszerbemutató

2024. Június 04. 15:41, kedd | Helyi

akossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

2024. Június 03. 13:07, hétfő | Helyi

A pedagógusokat köszöntötték

2024. Május 31. 14:21, péntek | Helyi

Karády est