Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Április 12. 10:57, kedd | Helyi sport
Forrás: InfóCegléd

FIT-KID verseny

FIT-KID verseny

Csongrádon került megrendezésre a Fit-Kid II.osztályú versenysorozat első fordulója. A Restart-CVSE Fitness szakosztályát 11 fő képviselte.

 

Az alsóbb osztályból feljutott vagy kezdő versenyzők elsődleges célja a tisztes helytállás és a rutin szerzés volt. A verseny  résztvevői : Adamik Ottília,Ecseri Flóra, Kecskés Lilla,Mészáros Petra,Minárovics Réka,Pál Csenge,Prikk Dóra.

Első egyéni versenyén kiemelkedő teljesítményt nyújtott Pákozdi Petra,aki korcsoportjában a dobogó legfelsőfokára állhatott fel.

Eredmények:

II.korcsoport:  1. Pákozdi Petra
IV.korcsoport: 1. Szalai Katalin
VI.korcsoport: 2. Vígh Ramóna
IX.korcsoport: 5. Barna Enikő

Felkészítők: Ádám Ildikó és Randos Gabriella

Szintén ezen a hétvégén került sor Pestszentimrén az ESDU Showtánc Magyar Bajnokságra,ami egyben az ESDU Világbajnokságára a  kvalifikációs verseny is volt. A 900 versenyzőt és 210 produkciót felvonultató versenyen a Restart-CVSE Fitness szakosztályát 4 csapat és 2 egyéni versenyző ( Basa Vivien és Takács Vivien) képviselte. A lányok nagyszerű teljesítménnyel a következő eredményeket érték el.

Acro Dance kategória Junior csapat: 2. Restart-CVSE (Czigony Claudia,Kovács Barbara,Pákozdi Jenifer és Takács Vivien)

Acro Dance kategória Felnőtt csapat: 1. Restart-CVSE (Basa Vivien,Czigony Claudia,Kóródi Kitti,Kovács Barbara,Móricz Alexandra,Osgyáni Kinga,Pákozdi Jenifer,Pintér Gabriella,Takács Vivien és Telek Patrícia)

Musical kategória: Felnőtt csapat: 1.Restart-CVSE ( a csapat tagjai ugyanazok mint az előző felnőtt csapatban )

Open kategória: Felnőtt csapat: 2.Restart-CVSE ( Basa Vivien,Kóródi Kitti,Móricz Alexandra,Osgyáni Kinga,Pintér Gabriella és Telek Patrícia)

Ezeknek az eredményeknek köszönhetően a lányok elérték a Világbajnokság kvalifikációjához szükséges ponthatárt,így mind a  4 csapat szám és a 2 egyéni versenyző is kijutott a május 18-22 között megrendezésre kerülő Világbajnokságra, Porecbe.

Felkészítők:Randos Gabriella és Király Béla

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem