Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Június 03. 18:38, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Finomat főzni nem boszorkányság…

Finomat főzni nem boszorkányság…

Második óráját adta a ceglédi főzőiskola

A Boszorkánykonyha névre keresztelt főzőiskola szombaton második óráját adta a ceglédi Liliom Házban. A vendégeket a két szervező Csonka Jánosné és Korcsolai Kitti köszöntötték, akik közösen álmodták meg és hozták létre a Cegléden egyedinek számító kezdeményezést.

A Boszorkánykonyha résztvevői minden alkalommal más-más tájak ízeivel ismerkedhetnek meg, miközben apró konyha trükkökket, fogásokat sajátíthatnak el. A főzőiskola óraadó tanára ezúttal Andráska István, a La Toscana Bisztró séfje volt, aki cseppet sem fukar módon 8 fogásos menüsorral vezette be vendégeit az olasz konyha rejtelmeibe.


A maratonira sikeredett gasztro-túra alkalmával a vendégek elsajátíthattak és megkóstolhattak két levest, három tésztát, két főételt és egy desszertet. A közös „öröm főzés” során pedig még a frissen készített házi tésztát is együtt gyúrták a résztvevők. A nagyszerű hangulatot a kifogástalan ízek tették még tökéletesebbé.


A szervezők bíznak a kezdeményezés sikerében és további nemzetek ízeit hozzák el a Boszorkánykonyhára. Július első hetére pedig egy gyermekeknek szóló főzőtábort (Kreatív Kis Kukta Tábor) is szerveznek, ahol a kisebbek is megismerkedhetnek majd a főzőtudomány alapjaival.

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!
fotó: Balga Gábor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció