Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. December 11. 11:47, szerda | Helyi

Figyelmetlenségből súlyos baleset

Figyelmetlenségből súlyos baleset

Egy hét alatt 10 baleset

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2013. december 2. és 2013. december 8. közötti időben 10 közlekedési baleset történt, melyek közül 6 esetben anyagi kár keletkezett, 3 esetben könnyű, 1 esetben pedig súlyos sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek.

- 2013. december 4-én a reggeli órákban Cegléd, Táncsics Mihály utcában történt egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset. Egy figyelmetlen gyalogos szándékozott átkelni az úttesten úgy, hogy nem biztosított elsőbbséget a neki balról közlekedő gépkocsi vezetőjének, amely következtében a jármű elsodorta őt. A gyalogost a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Jelenleg szabálysértési eljárás van folyamatban.

- 2013. december 5-én a délelőtti órákban Tápiószőlős lakott területén kívül, a 311-es számú úton történt szintén egy könnyű sérüléssel járó baleset. Szabálytalan előzés miatt következett be az esemény. Az előzés során az egyik jármű vezetője az útpadkára hajtott, aminek következtében a füves útpadkán megcsúszott, majd áttért a haladási irányát nézve a jobb oldali forgalmi sávba, majd onnan az útpadkára, majd az útárokba, ahol a gépkocsi felborult. A mentők 1 főt szállítottak könnyű sérüléssel kórházba. Az ügyben jelenleg szabálysértési eljárás van folyamatban a Ceglédi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán.

- 2013. december 5-én 17 órakor Cegléd lakott területén belül, a Szövetség utca és a Köztársaság utca kereszteződésében közlekedett egy autós. A kereszteződéséhez érve lelassított a kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblánál, majd tovább haladva fellökte a Köztársaság úton kerékpárral közlekedő személyt. A kerékpáros férfi elesett, amelynek következtében könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyben szabálysértési eljárás van folyamatban a Ceglédi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán.

- A hétvégén, 2013. december 8-án 16 óra 30 perckor Cegléd területén, a Kőrösi út 71. szám előtti útszakaszon egy gépkocsi vezetője nem vette észre az úttesten kerékpárját toló gyalogos személyt és a kerékpár hátsó kerekének ütközött. A gyalogos személy súlyos sérülést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. Az ügyben jelenleg büntetőeljárás van folyamatban a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.

- A héten többfelé számíthatunk csapadéktól nedves, csúszós utakra. A többfelé erős, olykor viharos szél jelentős mértékben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció