Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 24. 10:29, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Fiatal tehetségekkel erősít Cegléd

Fiatal tehetségekkel erősít Cegléd

Új játékosokkal kezdi meg a tavaszi szezont a Restart-Ceglédi VSE NB II-es labdarúgó csapata.

Az új játékosokat a tegnapi szezonkezdő sajtótájékoztatón mutatták be, ahol Haskó Attila, a Restart-Ceglédi VSE NB II-es labdarúgó csapat elnöke beszélt a keretben történt változásokról.

A tervezettnél gyengébb őszi szezon végeztével több játékos is távozott a csapattól (Szabó László, Szilasi Milán, Carvalho Adilson, Rebecsák Szilárd, Villányi Gergely), akik hiányát fiatal rutinos játékosokkal enyhítette a vezetés. Az új csapatösszeállítástól azt remélik, hogy egy sikeres szezonszerepléssel sikerül majd megtartani a bent maradást.

Az új játékosok:

Sándor István

26 éves középpályás, aki 26 NB I-es és 84 NB II-es mérkőzéssel szintén rutinos játékosnak mondható. A 2011-es évet a fehérororsz elsőosztályban töltötte. Magyarországon játszott többek között a Honvéd, Tatabánya, Videoton csapataiban is.

Sándor István Denys Rebyk


Denys Rebryk

Ukrán támadó, aki már hosszú évek óta Magyarországon játszik.
Ellenfélként is találkozhattunk már vele, mikor a Jászberény csapatát erősítette. Onnan Pápára került, legutóbb pedig a Siófok játékosa volt, de korábban a Vasas csapatában is szerepelt az első osztályban.

Tavasszal lesz 27 éves, 66 NB I-es és 33 NB II-es mérkőzésen lépett pályára. Rutinos támadó, akitől gólokat várunk a bajnokság során. Ez a várakozásunk pedig nem alaptalan, hiszen már az edzőmérkőzéseken is megmutatta góllövő tudományát.

Szkunc Vjacseszláv

Ballábas támadó, szélső, nyáron lesz 22 éves. Az NB III-as Pénzügyőr SE csapatától igazoltuk, előtte a szintén harmadosztályú III. Kerület játékosa volt. Az óbudai csapat egyben a nevelőegyesülete is.

Szkunc Vjacseszláv Laurinyecz Ákos


Laurinyecz Ákos

Fiatal kora ellenére (tavasszal lesz 20 éves), már van NB II-es tapasztalata. A Békéscsabai Utánpótlás FC nevelése, de a szintén Békéscsabai Előre FC-ben mutatkozott be a másodosztályban az előző bajnokságban. Viharsarki riválisunknál kölcsönben szerepelt, ahonnan visszatért az UFC-hez, hozzánk viszont már nem kölcsönbe került, hanem véglegesen a Cegléd játékosa lett.

Támadó játékos, aki harcosságával, elszántságával és nem utolsó sorban az edzőmeccseken szerzett góljaival hívta fel magára a szakvezetés figyelmét.

Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem