Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2018. Május 23. 16:02, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Fiatal szépségkirálynő csatlakozik a Miss Balaton mentor csapatához

Idén is augusztusban választják meg a Balaton királynőjét. A szépségverseny jelentkezési időszaka már javában tart, a missbalaton.hu oldalán már 17 éves kortól jelentkezhetnek a lányok,

akiknek idén is egy profi stáb segít majd a felkészülésben. Ezúttal pedig új mentorok is csatlakoztak a csapathoz: Szabó Dóra mellett Gelencsér Tímea is tanácsokkal látja majd el a versenyzőket.

Gelencsér Tímea már több szépségversenyen is levette a lábáról a zsűrit, a fiatal szépség azonban most új szerepben mutatja meg magát, hiszen idén a Miss Balaton mentor csapatát erősíti. A 25 éves lány életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, néhány éve azonban profi szinten is belevetette magát a fitnesz világába. A megszerezett tudást és tapasztalatot a szépségversenyre jelentkező lányoknak is szeretné átadni.

„A mentori szerep egy igazán felelősségteljes feladat. Engem mindig is a családom és a barátaim támogattak az utamon, és mivel személyesen nem ismertem senkit, aki tapasztalt lett volna ebben a világban, többnyire magam készültem a versenyekre. Korábbi hazai és külföldi győztesektől próbáltam ellesni hogyan öltözködnek, sminkelnek, viselkednek. De utána sajnos elkezdtem magam hozzájuk hasonlítani, ami teljesen elvette az önbizalmam” – árulta el Timi. „Amit akkor anyukám tanácsolt nekem, azt tudom én is minden lánynak mondani: saját adottságainkkal, erősségeinkkel kell megpróbálni érvényesülni és kihozni magunkból a legtöbbet. Fontos, hogy sokat sportoljunk, törődjünk a külsőnkkel, belsőnkkel egyaránt. A verseny egy óriási lehetőség, ami új ajtókat nyithat meg akár külföldön is” – mondta el a fiatal szépség.Gelencsér Timi mellett Marton Adrienn, Magony Szilvi és Szabó Dóri erősíti majd a mentorok csapatát, akik, mint minden évben, idén is jelen lesznek a castingokon és a versenyt megelőző felkészítő táborban, hogy a lehető legtöbbet segítsék a lányokat, akik június 2-ig adhatják le jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon. Ebben az évben a jelentkezési korhatár is módosult és a 17 éves lányok is benevezhetnek a Miss Balaton 2018-ra.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 30. 18:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Varga Ferivel: Kakukkfüves csirkemell salátával - VIDEÓ

Villámgyors, egészséges ételt szeretnél készíteni, ami még diétás is? Varga Feri segít az elkészítésében

2020. Szeptember 30. 15:04, szerda | Bulvár

Kész az Avatar 2., és hamarosan a harmadik rész forgatása is befejeződik

James Cameron befejezte az Avatar 2. forgatását, és már az Avatar 3. felvételei is 95 százalékban elkészültek - számolt be róla a Variety.com.

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.