Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2015. Szeptember 03. 13:56, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Fésűs Nellyék a vidék nyugalmára esküsznek

Fésűs Nellyék a vidék nyugalmára esküsznek

„Rájöttem, hogy nagyon jó édesapának lenni!”- kezdi Vajtó Lajos, akit apák napja alkalmából szíve hölgyei, Nelly és Elza Zorka rabolt el egy pár napra.

A kis család a Szigetközbe utazott, ahol távol a nagyváros zajától vidéki környezetben a Diamant Hotelben tölthettek el egy kis időt.

„Mindig én vagyok az ötletgazda és én szoktam a lányokat meglepni egy-egy ünnep alkalmából, most nagyon meglepődtem, hogy engem ünnepeltek és méghozzá egy wellness hétvégével. – meséli az újdonsült apuka, aki Elza Zorka születése előtt Nelly nagylányán, Csengén gyakorolhatta már az apai szerepet.

„Lajos és Csenge között véd és dacszövetség volt az első perctől kezdve, tudja Csenge, ha valamit szeretne, azt Lajoson keresztül tuti eléri – mondja Nelly – most őt sajnos nem tudtuk magunkkal hozni, mert éppen osztálykirándulásra ment, de persze telefonon köszöntötte ő is a pótpapát.

A kis család Elzával egész pici kora óta jár wellnesselni. Sosem okozott gondot a gyerekkel víz közelbe menni. Alig volt pár hetes amikor először megismerkedett a nagy medencéjével, most pedig már egy igazi kis vízi lényként lubickolt a szálloda medencéjében.

„Mindig nagyvárosban éltem, de szeretem a vidéket. A nyugalom és a csend nagyon tetszik. A Duna parton sétálva a gondolataimba merülve gyorsan telik az idő. – veszi át a szót a családfő – igaz már régen sétálgattam egyedül, mert ha csak tehetem, velem van a kislányom is, akit nem szívesen adok ki a kezemből. A Diamant hotelben is szinte csak akkor kaphatta meg Nelly, amikor megetette.”

„Nagyon sokáig csak anyatejen élt a kislányunk, de most már ismerkedik más ízekkel is. – szól közbe a színésznő – igaz Lajos már kacsacombot is tömött volna belé a Sári csárdában, de meggyőztük róla, hogy 8 hónaposan maradunk egyenlőre a főzeléknél, és az is elég magyaros. – nevet Nelly.

A szállodában még arra is volt ideje a szülőknek, hogy néhány percet együtt töltsenek szaunázással és páros masszázzsal. Elzára addig a hotel animátorai vigyáztak, akik megismertették Fülivel, a kabala nyuszijukkal.Fésűs Nelly talán nem is lehetne boldogabb, ám korábban elárulta, egyetlen dolog hiányzik az életéből: nagyon szeretné, ha Vajtó Lajossal oltár elé állnának.

„Többször utaltam már erre, de Lajos mindig terelt, állandóan azt mondja, hogy Elza Zorkánál nagyobb összetartó erő nem létezik, nem kell ide papír” – mondja Nelly.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!