Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2014. Július 23. 11:46, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

A gyönyörű kismama, Fésűs Nelly imád állapotos lenni. Nemrég hagyta abba színházi munkáját és minden idejét a születendő kislányának szánja. Rengeteget pihen és relaxál, de természetesen a mozgásról sem mond le.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

„Utolsó előadásom másnapján Lajos azzal állt elém, hogy elvisz egy olyan helyre, ahová kislányunk születése után egyhamar nem juthatunk el – meséli az színésznő – Lajos meg van arról győződve, hogy ha megszülök, akkor otthonülő kis feleség leszek, aki babázik, pedig én úgy tervezem, hogy amint lehet, vízbe viszem majd a kicsinket. –mosolyog Nelly, akinek párja, egy kicsit túlaggódja a terhességet, még a széltől is óvja kedvesét.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Erről Nelly a Balaton parton mesélt, ahol a lábujját lógatta a vízbe.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

„Vízimádók vagyunk mind a ketten. Szívesen járunk wellnessezni, de a természetes vizet sem vetem meg. Igaz, most inkább a medencéket részesítem előnyben, de jövőre már biztos bemerészkedem a Balcsiba.” – magyarázza Nelly a tőle megszokott határozottsággal.

Az életvidám színésznő már az első napon megunta a semmittevést a Hotel Azúr Prémiumban és felfedező útra indult. A wellness részlegben rátalált az alfa ágyra, ami a masszőr elmondása szerint, aki azt kipróbálja, az anyaméh szerű állapotba kerül és végtelen nyugalom lesz rajta úrrá. Nelly rögtön ráfektette Lajos, aki igazolta is azzal, hogy mély álomba zuhant.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

„Szkeptikus voltam, de mint minden újdonságot, ezt is szívesen kipróbáltam – veszi át a szót Vajtó Lajos – ráfeküdtem a kék ágyra és rögtön elnehezedtek a szemeim. Egy ideig hallottam még a halk zenét, de az ágy vibrálása elringatott. Arra ébredtem, hogy Nelly simogat. Ha ilyen az anyaméh szerű állapot, akkor nagyon jó dolga van a kislányomnak” – nevet.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Az Azúr Hotel valamennyi szolgáltatását kipróbálta Nelly és Lajos Siófokon, ahol prémium ellátásban volt részük. Finomakat ettek, fürödtek, nagyokat sétáltak, a szobájuk teraszáról pedig megcsodálták a Balatont. Lajos a meglepetés alfa ágyért cserébe párjának egy romantikus hajózást szervezett a szálloda hajójával, ahol Nelly kedvére sütkérezhetett a tó közepén.

„Imádom mikor ilyen kis romantikus a párom – meséli a kismama – bevallom, jól esik, hogy így figyel rám és a kedvemben jár. Jó lenne ezt még sokáig élvezni, sokáig szeretnék még kismama lenni!”– nevet.

Fésűs Nelly: A terhesség nem betegség!

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.