Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2019. Október 09. 15:28, szerda | PR

Ferihegy taxi vagy saját jármű - Mi a legjobb döntés a reptérre?

Ferihegy taxi vagy saját jármű - Mi a legjobb döntés a reptérre?

Ha repülővel utazunk, vagy a reptérre szeretnénk valakiért kimenni, akkor az egyik fontos kérdés, hogy mivel jussunk ki oda időben. Közlekedhetünk közvetlen buszjárattal, vonattal, valamint választhatjuk az autót -

-mely a legkomfortosabb megoldás.

A Ferihegyi reptér megközelítésére több lehetőség is van. Az olcsóbbak közé tartozik a repülőtér és belváros között közelmúltban indított buszjárat, vagy a vonat, mely az egyik legforgalmasabb fővárosi pályaudvarra fut be. Ezeknél a megoldásoknál számolnunk kell azzal, hogy többször át kell szállnunk, esetleg zsúfolt autóbuszon tülekednünk kell, vagy a vonat menetrendjét kell figyelni, hogy le ne késsük a repülőnket. Bármelyik tömegközlekedési eszközt is választod, sok csomaggal a kiutazás nem egyszerű. Drágább, de lényegesen kényelmesebb és gyorsabb a kijutás, ha személygépkocsival megyünk, melyet megoldhatunk saját járgánnyal vagy hívhatunk taxit.Autóval a reptérre

A Liszt Ferenc Repülőtéren több parkolási terület van kiépítve, melyek díja attól függ, hogy milyen közel van az adott helyszín a terminálhoz. A 2. terminál melletti placcon való várakozás tökéletes választás akkor is, ha barátért, családtagért megyünk ki valamelyik járathoz, valamint akkor is, ha pár napra mi magunk utazunk el. Ilyenkor akár előre is tudunk foglalni helyet online és fizethetünk kedvezményesen.

Ferihegyi taxi

A budapesti légikikötő 2. terminálja és a főváros között az egyik legrégebbi taxitársaság szállítja az utasokat. Ha ezt választjuk, akkor előre érdemes gondoskodni az autóról. A tervezett utazás előtt érdemes már előre, akár előző napokban a taxirendelést megtenni. Ezt manapság akár applikáción keresztül is megoldhatjuk, de a telefonos ügyfélszolgálat is opció természetesen.
Megérkezésünkkor pedig a reptéri taxiállomáson várakozó autóval mehetünk haza. Alkalmunk van a viteldíjról már jó előre informálódni a díjkalkulátoron keresztül, így nem érhet bennünket meglepetés a fizetéskor.

A kis dolgok is számítanak

Ha dönthetünk aközött, hogy saját autóval vagy Ferihegyi taxival közlekedünk, akkor több apró, kényelmi szempontot is figyelembe kell vennünk, ami a saját kocsink mellett szól. Az egyik tényező az idő. Ha a mi gépjárművünkkel megyünk, nem sürget senki. Nem kell percre pontosan indulásra készen lennünk, nyugodtan bepakolhatjuk a bőröndjeinket, nem ketyeg a taxióra. Vannak, akik nem kedvelik a taxi társaságokat, de szeretnének stresszmentesen kijutni a reptérre. Számukra a légikikötő melletti, őrzött parkoló tartós használata lehetőséget biztosít arra, hogy ne is kelljen a bérautót választani.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 10:22, hétfő | PR

Minden, amit tudnod kell az utángyártott lézernyomtató patronokról

A lézernyomtató patronokkal kapcsolatban elég nagy a kavarodás. Jó tisztában lenni az alapfogalmakkal, hogy informált döntést tudjunk hozni, mikor kifogy a patron és cserélni kell. Összeszedtük a lényeget.

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.

2020. Július 06. 16:57, hétfő | PR

Prémium szórakozás a négy fal között

A technológia újabb és újabb vívmányainak köszönhetően már otthonunkban is prémium szórakoztatásban lehet részünk. A nagyméretű, felsőkategóriás televíziók garantált kikapcsolódást nyújtanak a négy fal között is. A magasabb á

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.