Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Augusztus 24. 15:48, péntek | Külföld
Forrás: infoCegléd

Feltámadt egy halott kisfiú

Feltámadt egy halott kisfiú

Saját temetésén feltámadt a halott kisfiú egy brazíliai kisvárosban, Belemben. A szülők és az orvosok értetlenül állnak a történtek előtt.

Saját temetésén feltámadt az a kisfiú, akit előző éjszaka az orvosok halottnak nyilvánítottak – tudósít a Blikk. Kelvin Santos tüdőgyulladással került kórházba, de keringése összeomlott, légzése leállt és már nem tudtak rajta segíteni. A kisfiút halottnak nyilvánították és kiadták a szülőknek.

Másnap a család virrasztást tervezett, és a nyitott koporsó mellett siratták el Kelvint, amikor a kisfiú hirtelen a koporsóban felült és édesapjától vizet kért. Mire megérkezett a víz, addigra Kelvin újból halott volt.

Az édesapa szerint orvosi műhiba történt, és fia nem a kórházban, hanem a koporsóban halt meg. Az orvosok mire kiértek már nem tudtak segíteni és magyarázatot sem tudtak adni a történtekre.

-onc.hu-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).