Városlista
2019. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2011. Február 14. 09:52, hétfő | Helyi
Forrás: Infó Cegléd

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

A hatodik felkészülési mérkőzését is megnyerte a Ceglédi VSE. Vasárnap -2011. február 12.- Dabason a műfüves pályán a BKV NB-II-es csapata volt az ellenfél.

Ceglédi VSE összeállítása: Miski Z., Domonyi R., (Mójzes R.), Kurucsai M., Búzás V., (Budavári B.), Fekete A., (Szabó M.), Bozsik J., Kenderes Z., Nagy T., Juhász D., (Ladiszlai K.), Medgyesi L., Balog M.

Gólszerző: Medgyesi (2)

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a csapatok csak helyzetekig jutottak el, gól nem tudtak rúgni. A második játékrészben cserék, és apróbb szerkezeti változtatás után a Ceglédi VSE gólra váltotta mezőnyfölényét. A 62. percben Medgyesi húsz méteres labdavezetés után tizenhat méterről a kapu jobb sarkába helyezte a labdát, 1-0. A 65. percben egy formás támadás után újabb gólt értünk el, azonban les miatt azt érvénytelenítette a játékvezető. A 77. percben Nagy T. szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd egy nagyszerű passzal indította Medgyesit, aki lemásolta előző gólját –ugyanonnét, ugyanoda rúgta a labdát- és ezzel 2-0-s vezetéshez jutatta csapatát. A folytatásban már nem esett több gól, így újra győztesen hagyták el a pályát a ceglédi játékosok.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 21. 07:11, szombat | Helyi

Csudáknak éve - kiállítás a Ceglédi Galériában

2019. Szeptember 20. 13:30, péntek | Helyi

Aszfaltozzák a Nagykátai utat

2019. Szeptember 19. 20:13, csütörtök | Helyi

Koszorúzással kezdődtek a Kossuth Toborzó programjai