Városlista
2020. október 30, péntek - Alfonz

Hírek

2011. Október 21. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért szakított Dzsudzsák Zimány Lindával

Ezért szakított Dzsudzsák Zimány Lindával

Miközben Linda igyekszik úgy tenni, mintha lenne még remény, a StoryOnline értesülése szerint a milliárdos focista már egyértelműen ajtót mutatott a szőkeségnek.

Az igazi ok? Elég volt a nyafogásból, elég volt a "jaj én úgy unatkozom" beszólásokból.

A teljes igazsághoz tudni kell, hogy a távoli Kaukázus focicsapatához iszonyúan sok pénzért elszerződő Dzsudzsák tulajdonképpen Moszkvában lakik, onnan viszik repülővel a szörnyen szegény Mahacskalába, a meccsekre. Linda nem egyszer meglátogatta Moszkvában Balázst, akinek nem igen volt ideje és energiája már erre a kapcsolatra, esténként a kőkemény edzések után holtfáradtan zuhant az ágyba. A lány nem beszél oroszul, sokat volt egyedül a hatalmas és veszélyes orosz fővárosban. És persze egyre inkább unatkozott, magányosan a lakásban. Egyedüli szórakozása egy fitneszterem, no meg némi shoppingolás volt. Ami azért nem ugyanaz Oroszországban, mint korábban volt Hollandiában, ahol azelőtt Balázs focizott. És persze unatkozás, nyafogás lett gyorsan a nagy szerelem vége. A profi focistának - akinek ráadásul nem megy most jól a játék - meg csak ez hiányzott: inkább hazaküldte a szépséget! Annyit azért megengedett neki, hogy nemrég vásárolt luxuslakásában maradhat addig, míg nem talál magának valami más megoldást.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 30. 14:08, péntek | Bulvár

Jennifer Lopez és Armie Hammer romantikus vígjátékban készül esküvőre

Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding című romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra. A produkció a Lionsgate stúdióban készül a Variety hírportál szerint.

2020. Október 29. 07:00, csütörtök | Bulvár

Gyere el és próbáld ki! Nem fogod megbánni!

Park Szeparé Magic Home - Te és a Család!

2020. Október 28. 13:27, szerda | Bulvár

Lippó hatalmas sikere! - VIDEÓ

Lippó és környéke összefogott! Kis település mer nagyot álmodni!

2020. Október 28. 08:00, szerda | Bulvár

Budapest is bekerült az Iron Maiden 2021-es turnéjába

Egy magyarországi fellépés is bekerült az Iron Maiden Legacy of the Beast című turnéjának utolsó, jövő évi európai szakaszába: a világhírű brit rockcsapat 2021. június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában.