Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2012. Március 12. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért nem szexel VV Attila

Ezért nem szexel VV Attila

Egy nővel sem volt a VV-győztes, mióta kijött a luxusbörtönből. Pedig állítólag válogathatna a jelentkezők közül.

Nemrég arról beszélt a VV Attila, hogy szívesen alapítana már családot, ám a magánélet jelenleg csupán másodlagos szerepet játszik nála. Egyelőre még csak normális életre vágyik, nem családra. "Nem zárkózom el ettől, ha úgy alakul, akkor bele fogok vágni, de erőltetni nem akarom. Ha meglenne már az a nő, akkor szívesen tervezgetném a családot" - árulta el a Star magazinnak a Való Világ győztese, aki egyelőre kutyájával, Artúrbandival osztja meg életét.

Régen kevés olyan lány volt az életében, akikhez gyengéd szálak is fűzték, a Való Világ után ez minden bizonnyal megváltozik, hiszen rengeteg nő áhítozik a VV5 összeférhetetlenjére. Attila ezzel tisztában is van, és fél év bezártság után nem nagyon akarja kéretni magát. Ennek ellenére - saját bevallása szerint - nem szexelt, amióta kijött a Villából.

Egyesek szerint ez nem meglepő, mivel szerintük a VV5 győztese nem képes egy nővel sem normálisan bánni, mások szerint pedig talán valami gond lehet vele, ha ennyi "megvonás" után, amikor számos lehetősége akad, mégsem képes teljesíteni. "Egyelőre semmi csajozás nem volt, nők közelébe sem kerültem az elmúlt napokban. Még nem d...gtam senkivel. Az a baj, hogy folyamatosan interjúzom. D...gnék, de nincs rá időm" - vallotta be Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Meghalt Status Quo alapító-basszusgitárosa

Meghalt 72 évesen Alan Lancaster, a Status Quo angol rockzenekar alapítótagja, basszusgitárosa - írta a BBC hírportálja.

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.