Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 10. 16:02, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ez még nem a végeredmény!

Ez még nem a végeredmény!

Kiderült kik vehetnek részt a holnapi borkóstolóval egybekötött fotózáson.

Nagyon fontos, hogy A SZAVAZÁS MÉG NEM ZÁRULT LE! Ez még koránt sem a végeredmény!

A ma (február 10-én) 12.00 órai állás csupán azt határozta meg, hogy ki az a 10 pár, akik részt vehetnek a Kökény és Fia Családi Borászatban holnap (február 11.) megrendezett játékos borkóstolóval egybekötött fotózáson. A VERSENY AZONBAN ITT MÉG NEM ÉR VÉGET!


Az már biztos, hogy ebből a 10 párosból fog kikerülni az I. helyezett, vagyis A város legszebb párja, viszont a II. III. IV. és V. helyezettek sorsa az infocegléd oldalán kapott szavazatszámok február 13. 24.00 óra szerinti állásán fog múlni.

Az esetleges félreértések elkerülése végett még egyszer tisztázzuk a részleteket:

A ma (február 10.) délben kiválasztott első 10 párosnak a holnapi (február 11.) borkóstolón készült profi fotós által készített stúdió minőségű fotóiból még aznap éjfélig páronként egyet feltöltünk az infocegléd facebook oldalán létrehozott mappába. (A többi ott készült fotót az infocegléd szavazó oldalán a párok képeihez töltjük majd fel.)
A pároknak a verseny végéig (február 14. 0 óra 00 perc) mindösszesen két nap áll majd rendelkezésükre, hogy a facebook mappába feltöltött képeik alá gyűjtsék a like-okat.
A versenyzők az összegyűjtött like-ok után kapnak pontszámokat: az első legtöbb like-ot gyűjtő 50, a második legtöbb like-ot gyűjtő 45, a harmadik 40, és így tovább ötösével.
A párokat a borkóstolón egy 5 tagú zsűri 1-10-ig pontozza majd különböző szempontok szerint. Tehát az itt megszerzett maximális pontszám szintén 50. A zsűri által szerzett pontok a fotókkal egy időben kerülnek majd nyilvánosságra.
Az első helyezett az lesz, akinek az összpontszáma a legmagasabb. Egyenlőség esetén a kapott lájkok döntik el a verseny.


A FENTIEK AZONBAN CSAK AZ ELSŐ HELYEZETT KIVÁLASZTÁSÁRA ÉRVÉNYESEK!

A verseny további helyezéseit kizárólag a weboldalunkon megszerzett szavazatok száma határozza meg, ahogyan azt már korábban jeleztük. Tehát a weboldalon a verseny végéig érdemes gyűjteni a szavazatokat, hiszen ha valaki csak a facebook like-okat gyűjti és a webes szavazatokat elhanyagolja, de mégsem ő lesz a szerencsés I. helyezett, a szavazatok számával könnyen utolérhetik és lecsúszhat a dobogóról, helyére pedig másik, szemfüles versenyző kerülhet.


Többen sérelmezték is, de hangsúlyozzuk, hogy a verseny szavazása azért fut több szálon, hogy minél inkább kiszűrje az esetleges csalás esélyét, ami végeredményben a Ti, vagyis az induló versenyzők érdekeit szolgálja.

Mindenkinek sok sikert és jó versenyzést kívánunk,
infoCegléd csapata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció