Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 11. 16:25, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Esküvő, szülinap, céges party, bál, buli? Tündökölj!

Esküvő, szülinap, céges party, bál, buli? Tündökölj!

Minden alkalomra kínálunk elérhető áron különleges bizsuékszereket.

Ragyogás a középpontban - avagy fókuszban az esküvői ékszerek


A menyasszonyon a ruhát követően a legtöbb figyelmet az ékszer kapja, mely egy jó választás esetén tökéletesen kiegészíti a ruhát. Emeli annak összképét és kiemeli szépségét. Mindemellett fontos szempont, hogy az ékszer a menyasszony személyiségéhez és stílusához is illeszkedjen, ezzel is biztosítva a megjelenés teljes harmóniáját.

Ma már nem követelmény, hogy a menyasszony minden esetben nyakláncot viseljen a menyasszonyi ruhához. Egy magasabban szabott, vagy nyakban pántos esküvői ruha esetében egy gyönyörű, mélyebben lefüggő kristály fülbevaló is ugyanolyan elegáns.

Szintén nem ajánlott a nyaklánc az aszimmetrikus nyakkivágású ruhák esetében: inkább egy vastagabb, csillogó karkötőt, vagy nagyobb fülbevalót érdemes viselni ilyen esetben.

Az ékszerek kiválasztása során nagyon fontos az összhang az egyes kiegészítők között, ezért javasoljuk, hogy összeillő szettek mellett döntsetek, mely lehet nyaklánc – fülbevaló, vagy nyaklánc – fülbevaló – karkötő szett.

Vegyük alapul az esküvői ruha díszítőelemeit is: gyöngyökkel kirakott ruhához gyöngyökkel díszített ékszer, míg strasszokkal, kövekkel kirakott ruhához kristályos, csillogó ékszer illik stílusban.

Üzletünkben nagy választékban kínálunk meglepően jó áron esküvői bizsu ékszereket mennyasszonyoknak, örömanyáknak, és az egész násznépnek

Mielőtt döntenél, feltétlenül jöjj el hozzánk!

És amikor kimondod a várva várt igen-t milyen szeretnél lenni? Varázslatos, szexis, tündöklő, vagy klasszikus? Válassz ennek megfelelő parfümöt a kivételes naphoz!

Egyedülálló kínálattal, a legjobb árakkal várunk.

Myparfüm az Én parfümériám…


Cegléd, Rákóczi út 8.


Címkék: My Parfüm

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció