Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. November 02. 15:34, hétfő | Helyi sport

Esélyt sem adtunk a Csirkefogóknak

Esélyt sem adtunk a Csirkefogóknak

Újra emelt fővel járnak a ceglédi vízilabdások

Az őszi szünetet kihasználva összesen 4 fordulót játszották le csapataink, az országos bajnokságban, a Békéscsaba csapatai ellen. Mindhárom utánpótlás fiú csapatunk magabiztosan nyerte meg a mérkőzéseket így az eddigi 12 mérkőzésből 11-et megnyerve várják csapataink a következő fordulót.

Az ifi, serdülő csapat úgy tűnik megállíthatatlan az országos bajnokság keleti csoportjában, veretlenül vezeti azt, míg a gyerek csapat az országos bajnokság keleti csoportjának 4. helyén áll. A Csongrád, az Oázis és az örök rivális - a két volt ceglédi edzőt alkalmazó - kecskemétiek sem bírtak a fiainkkal, ahogyan a Békéscsaba sem.

- Országos Gyermek: Cegléd VSE - Csabai Csirkefogók VK 10:7
- Országos Serdülő: Cegléd VSE - Csabai Csirkefogók VK1 17:7
- Országos Ifjúsági: Cegléd VSE - Csabai Csirkefogók VK 18:7

A kialakított új szemlélet, az edzőképzések, és a Gál Csaba által tartott, erőnléti edzések szemmel látható eredményeket hoznak. Le a kalappal a gyerekek előtt, akik a heti hét edzés és a mérkőzések mellett, az iskolában is jól helyt állnak.
A fiúk nagy örömére az ő fizikai erősödésükkel párhuzamosan, egyre több az ifjú hölgy a szurkolók körében. Hosszú ideje először tűnik úgy, hogy ezek a fiatalok a későbbiekben képesek lesznek egy ceglédiekből álló olyan felnőtt csapatot alkotni, akiknek esélye lesz az OB I-be feljutni, egy-két jelenleg is az OB I-ben játszó és meghatározó szerepet betöltő ceglédi játékos segítségével.

A szakosztály vezetése úgy gondolja, hogy jó úton jár a ceglédi vízilabda és minden erejével küzdeni fog azért, hogy az uszodában sportoló 200 gyerek továbbra is minden eszközt, szaktudás és edzéslehetőséget megkapjon.

Kérünk mindenkit, hogy akinek lehetősége van, segítsen minket ebben a TAO felajánlásával.

A jövő héten, 2015. november 7.-én (szombaton) hazai környezetben 13:30-as kezdéssel játszik férfi OB1/B csapatunk a Debrecen csapata ellen, illetve november 8.-án 14:00 órai kezdettel leány utánpótlás gyermek és serdülő csapatunk a Hódmezővásárhely korosztályos csapatait fogadja.

fotó: Kisfaludi István - infocegléd fotóarchívum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem