Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Szeptember 03. 11:31, szerda | Helyi sport

Erre érdemes volt várni

Erre érdemes volt várni

Jó volt ceglédinek lenni ezen a kupamérkőzésen.

Jó volt ceglédinek lenni ezen a kupamérkőzésen. Egy jó formában lévő, az NB I-ben meghatározó szerepet betöltő ellenféllel szemben közönség szórakoztató második félidőt produkálva magabiztos győzelmet aratott a Cegléd.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a DVTK néhány játékost leszámítva fiatal csapattal lépett pályára. Ugyanez volt elmondható a Ceglédi VSE együtteséről is. A kezdőben kapott helyet Szabó Martin, aki magabiztosan látta el feladatát a védelem közepén a rutinos Farkas István mellett. Viniczai Viktor többször megvillant, gólpasszt adott (igaz öngól-passzt) és gólt is szerzett. Alex Teixeira a gyorsaságát kihasználva többször okozott veszélyt a jobb szélen. Csereként három hazai nevelési fiatal játékos lépett pályára első NB-II-es mérkőzésén. Közülük Laczkó Milán meghálálva a bizalmat rögtön góllal mutatkozott be, Hazafi Ákos, aki még csak 17 éves szintén megtapasztalhatta a felnőtt foci hangulatát. Aszódi Miklós kapuba állását követően egy beadás után bátran belement egy „légicsatába” a nem éppen alacsony Griffithssel.

Ceglédi VSE – Diósgyőri VTK 4-1

Gólszerzők: Mahalek (35’), illetve öngól (47’), Viniczai (50’), Laczkó (83’), Kormos (84’)

Ceglédi VSE: Kovács (Aszódi), Burics, Farkas, Szabó M., Szekér (Füle), Markó, Oláh, Nagy (Szabó D.), Viniczai (Laczkó), Kormos, Alex (Hazafi)

DVTK: Egyed, Bodnár, Szalai, Mahalek (Hutter), Nemes, Timkó (Kövér), Oláh (Germán), Balogh (Icsó), Csirszki (Sipos), Szabó, Griffiths

Szabó István vezetőedző: Az első félidőben a kelleténél jobban tiszteltük az ellenfelet. Szünetben nagyobb önbizalmat kértem a játékosoktól és azt, hogy fordítsuk meg a mérkőzést. Kérésemnek eleget téve kiváló második félidőt produkált a csapat. Gratulálok a fiúknak.

fotó: Kisfaludi István

Címkék: Ceglédi VSE

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem