Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Október 28. 19:47, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Erős széllel jön a hidegfront

Erős széllel jön a hidegfront

Kedd reggelre könnyen oszló ködöt, szerdára pedig erős széllel érkező hidegfrontot ígér előrejelzésében a koponyeg.hu meteorológiai portál. A hét elején 24 fokot is elérő nappali hőmérséklet péntekre 15 fokig is lehűlhet, helyenként kisebb esőzés várható.

Kedd reggelre elsősorban az ország középső és északi tájain képződik sűrű köd - feloszlása során az ország déli felé napos, északon felhős időre számíthatunk. Északon elszórtan kisebb eső is kialakul. Még mindig egészen magasan, 19 és 24 fok között várható a délutáni órák hőmérséklete, de a - írja a koponyeg.hu.

Szerdán egy északnyugat felől érkező hidegfront hatására megerősödik a szél, a Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek. Csupán az északi és a nyugati tájakon várható komolyabb felhősödés, itt elszórtan gyenge csapadék is előfordul. Nyugaton már csak 12 és 16, keleten még 17 és 22 fok közötti értékek lehetnek délután.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, eső nem alakul ki. 17 fok körüli kellemes őszi idő valószínű.

Pénteken - Mindenszentek napján - reggel párássá válik a levegő. Napközben változóan felhős lesz az ég, csapadék nem fordul elő. 15 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála.

A hétvégére borongós idő jöhet, főleg vasárnap délutántól esővel - ígéri a meteorológiai portál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár