Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Június 30. 11:54, péntek | Helyi

Érkezik a Tour de Hongrie

Érkezik a Tour de Hongrie

Pénteken ér Ceglédre a nemzetközi kerékpárverseny harmadik szakasza.

Június 27-én elindult Szombathelyről a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárverseny. A verseny első szakaszát a szerdán érkező vihar miatt félbe kellett szakítani, ettől függetlenül remekül sikerült a rajt: két magyar is dobogóra állhatott a Tour de Hongrie szombathelyi prológja után! Szalontay Sándor a második, Peák Barna pedig a harmadik helyet szerezte meg. A legjobb időt az ausztrálok világbajnoka, Scott Sunderland szerezte meg, így ő húzhatta fel az összetett első helyezettjének járó sárga trikót. A 3. szakasz június 30-án, pénteken kb. fél hat magasságában ér Ceglédre.

Ceglédi programok:

Rajzkiállítás, velociped és fakerékpár, városi kör (5 km)

Spinning: Tekerjük le együtt a Cegléd és Paks közötti 187 kilométeres szakaszt június 30-án, pénteken délután, a ceglédi Kossuth téren, a templom mögötti területen. Egyesületi, munkahelyi, baráti, táborozó tíz fős csapatok jelentkezését várják, egyszerre 15 perces tekerése 14:00 és 17:00 óra között a helyszínen! A résztvevő csapatok számától függően, igény esetén többször is lehet vállalni a negyedórás tekerést!

Bringával a kuponért: gyere biciklivel, keresd a hossteseket, és megajándékoznak egy fagyi és sör kuponnal!

Hege Show!- Ugorj le 8 m magasból!

TV közvetítések:
Június 30 (3. szakasz, Paks-Cegléd)
13:30-19:00: DIGI Sport 1 (élő)
13:30-19:00: Origo Sport (élő)
22:35: M4 Sport (összefoglaló)

Figyelem! A versenyzők 50-70 km/órás sebességgel is haladhatnak - vigyázzon a sportolók és saját testi épségére!

A mezek színei mit jelentenek?
A szakaszok egyéni eredményeinek díjazása mellett több külön versenyt is értékelnek az országúti körversenyeken. Az összetett (valamennyi szakasz összeadott időeredményei alapján) legjobb egyéni versenyzője a sárga mezt viselheti, díjazzák az összetettben legjobb csapatot is. Ugyancsak az összetett időeredmények alapján talál gazdára a legjobb 23 évnél fiatalabb kerékpárosnak járó fehér mez, illetve a legjobban szereplő magyar versenyzőnek járó celeste-kék mez. A szakaszok során kijelölt gyorsasági részhajrákon, illetve a befutóknál megszerzett pontok alapján hirdetik ki a gyorsasági pontverseny legjobbját, aki a zöld mezt húzhatja fel. A szakaszokon kijelölt hegyi hajrákon gyűjtött pontok alapján a hegyi pontverseny legjobbja kapja a piros mezt.

>>>Útlezárások

#tourdehongrie

Címkék: tour de hongrie

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció