Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. November 03. 14:40, kedd | Helyi sport

Elúszik az egyik Cápa

Elúszik az egyik Cápa

Halasi Réka, a Ceglédi Kék Cápák oszlopos tagja és játékosa szombaton játssza utolsó mérkőzését a kézilabda csapat tagjaként.

Halasi Réka külföldön vállal munkát, hosszabb időre az Egyesült Arab Emirátusokba költözik. Néhány hete olyan állás ajánlatot kapott, aminek nem tudott nemet mondani.

Réka hamarosan már az új munkahelyén fog tevékenykedni, így nem tudja befejezni a bajnoki szezont a Cápákkal és a mostani helyzet szerint október 8-án vasárnap a szigetszentmiklósi rangadón ölti magára utoljára a kék-sárga mezt.

A Ceglédi Kék Cápák SE hivatalos közleménye:
- Halasi Réka meghatározó személyisége a Ceglédi Kék Cápák több korszakának is. Kétszer volt bajnokcsapatunk tagja, kétszer szerzett felnőtt és egyszer ifi gólkirálynői címet. Nagyon nehéz lehetett meghozni egy ilyen súlyos döntést egy olyan személynek, mint ő, aki élt-halt a kézilabda sportért. Sok sikert kívánunk az új életében, de nagyon sajnáljuk, hogy elhagyja a Cápákat és felhagy a kézilabdázással. Egyesületünk természetesen már keresi az utódját, ami a verseny sorozat jelenlegi állásánál nem egyszerű feladat. Szeretnénk, ha Réka utolsó Cápa mérkőzésén, amikor ő nem csak a csapattól, de a sportágtól is búcsúzik, sok ceglédi szurkoló legyen jelen, ezért ingyenes szurkolói buszt indítunk 8-án, szombaton Szigetszentmiklósra. Ez a mérkőzés igazi rangadó is lesz, hiszen két veretlen csapat mérkőzik meg a tabella mostani első helyéért. A szigetszentmiklósi győzelmünkkel nagy lépést tehetünk a kitűzött célunk eléréséhez. Kérem, minél többen jelentkezzetek a vasárnapi ingyenes szurkolói buszra!

A cegledisport.hu természetesen megkérte Halasi Rékát is, hogy nyilatkozzon olvasóinknak:

- Abu Dhabiba megyek dolgozni a szállodaiparon belül. Egy ideje már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy váltanom kell, mert szeretnék előrébb jutni az életemben és új tapasztalatokat szerezni. Cegléden a Cápáknak nagyon sokat köszönhetek! Rengeteg élménnyel lettem gazdagabb az elmúlt években. Gondoljunk itt pl. a két bajnoki címre. Rengeteg barátot is adott nekem ez a hely. Azért sem váltottam csapatot az elmúlt években, mert úgy éreztem itt igazán megbecsülnek és szeretnek, nem beszélve a Kis Cápákról, a szurkolók támogatásáról és az edzőm Jakab László bizalmáról! Egyenlőre nem tervezem, hogy hamarosan hazajövök, majd meglátjuk, mit hoz a jövő, attól függ, hogy alakulnak kint a dolgaim…

Szöveg: pézsé
Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem