Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2017. Október 24. 12:37, kedd | PR

Előnyös re-marketing kampányok

Előnyös re-marketing kampányok

A White Elephant egy olyan teljeskörű marketing szolgáltatást nyújt az érdeklődőknek, amely az érdeklődők igényeit helyezi előtérbe.

A célcsoport kutatás, a kivitelezés, a riportálás, a marketing szolgáltatások megtervezése mind-mind az előnyeihez tartoznak. Megfelelően célzott marketing kampánnyal közösséget építhetünk, amellyel sikeres marketing stratégiát állíthatunk össze. Nem csak adatbázis építésre kiváló, de a re-marketing kampány során az előző vásárló az oldalt megtekintő személy lehet érdekes az Ön cége számára. Ha olyan valakit akarunk megcélozni marketing anyaggal, aki korábbról ismeri cégünk tevékenységét, és magát az oldalt, rengeteg lehetőségünk van számára kedvező ajánlatokat nyújtani. A korábban a weboldalt megtekintő személy a re-marketing kampányok során fontos lehet, hiszen lehet, hogy első körben nem a mi termékeink közül választ, de ha megjegyzi az oldalt, később is visszatérhet. Ezeket a vásárlókat újra és újra lehetőségünk van megszólítani, különböző ajánlatokkal, akciókkal. Nem elég, ha csak egy felületet használunk erre a célra. Fontos szem előtt tartani a vásárlói kör bővítését is ugyanúgy.

Egy jól célzott ajánlat könnyedén eljut a felhasználóhoz, ez arra ösztönzi majd, hogy a mi termékeink közül válasszon, vagy hogy később is visszatérjen az oldalunkra. Egy árkategóriában hasonló, de kedvező terméket ajánljunk fel számára, de egy olcsóbb darab is kedvező lehet. Előfordulhat, hogy a felhasználó időközben meggondolja magát a termék vásárlását illetően, de aggodalomra semmi ok, hiszen bármikor visszatérhet a jövőben a felhasználói felülethez. Olyan terméket ajánljunk számára, amely a jövőben érdekes lehet, vagy amit már egyszer a kosárba helyezett, de mégsem történt meg a vásárlás. Ilyenkor érdemes számára újra felajánlani a lehetőséget. Külföldön leginkább a BrandCamp-ek a legelterjedtebbek a marketing kampányokat illetően. Olyan oktatási- és fejlődési digitális platformok, amely elsősorban a cégvezetőknek, illetve a marketing szakembereknek segít abban, hogy marketing területen naprakész tudásra tegyenek szert, új dolgokat ajánljanak cégük igényének figyelembe vételével. Az újonnan feliratkozókat érdemes apró ajándékkal meglepni, vagy ha megvásárolt egy bizonyos terméket, adjunk ajándékba egy bónusz terméket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 08. 16:30, péntek | PR

Törölközőtartók tudománya

Nem is gondolnánk, pedig törölköző és törölköző között hatalmas különbség van. Eltérő anyagok, méretek – azonban az sem mindegy, hol és hogyan tároljuk őket a fürdőszobában!

2020. Április 24. 10:19, péntek | PR

Üdvözöljük az Eualkatresz.hu-nál!

Mindig is érdekelte Önt, hogy hogyan lehetne megoldani az autóalkatrészek, pótalkatrészek saját kezűleg történő cseréjét?

2020. Április 07. 14:27, kedd | PR

Mutasd az irodád, megmondom ki vagy - Irodabérlés Budapesten

Vállalkozásunknak bizonyára egy olyan „központot” szeretnék kialakítani, mely minden igényünket kielégíti. Egy modern, dizájnos, jól pozícionált iroda a cégről is sok mindent elárul már előzetesen is.