Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2012. Május 06. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Előkerültek Marsiék

Előkerültek Marsiék

Húsvét óta újra a siófoki otthonukban él a négyfős család.

Az utóbbi időben vadabbnál-vadabb információk kaptak szárnyra a Marsi-Palik házaspárról. Többek között az is felmerült, hogy csupán Palik László költözött vissza a Balaton-parti házukba, és az RTL Klubtól jelenleg is szülési szabadságon lévő Marsi Anikó külföldön maradt a gyerekekkel. A család egyik közeli jó barátja azonban eloszlatta a pletykákat. "Az egész család hazatért húsvétkor, és azóta is itt élnek a siófoki házban, a legnagyobb egyetértésben. A gyerekeket reggel együtt viszik bölcsődébe és óvodába, majd délután együtt mennek értük" - árulta el a Star magazinnak.

Mint a házaspár ismerőse elmondta, Marsiék azért döntöttek a floridai utazás mellett, mert a légúti megbetegedésben szenvedő, nagyobbik fiúk, Vilmos tavaly novemberben kétoldali tüdőgyulladást kapott, amely erős lázrohamot váltott ki nála. A kisfiúk két hétig feküdt kórházban, és miután felépült, a család nem habozott, ismét elutazott. A házaspár mostanában nem tervez újabb "kiruccanást", sőt a híresztelések ellenére nem költöznek el végleg Magyarországról, hiszen minden ideköti őket.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.