Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Február 21. 13:15, péntek | Helyi

Elmarad a Ceglédi Ösztön Gála!

Elmarad a Ceglédi Ösztön Gála!

FELHÍVÁS!

Elmarad a Cegléd Sportjáért Közalapítvány február 22-e szombatra tervezett jótékonysági koncertje. Csak halasztják, vagy teljesen elvetik az ötletet, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

- Azt tudtuk, hogy ebből az egy rendezvényből nem lehet majd finanszírozni a hátrányos helyzetű ceglédi sportoló gyerekek támogatását, de úgy nem rendezhetjük meg a jótékonysági bulit, hogy az mínusszal zárjon. A hasonló események sikerének a titka az, hogy a kezdeményezés mögé állnak az érintett csoportok, például óvodai, vagy iskolai bálok esetében. Az Ösztön Gála nem tudta maga mögé állítani azt a sportolói, sport vezetői, vagy szurkolói kört, akiknek a részvétele szükséges lett volna a program elindításához…

Köszönjük azoknak, akik jegyet váltottak! Kérjük, váltsák vissza a vásárlás helyén! Elnézést az emiatt okozott kellemetlenségért!

Köszönet a sok segítőnek, akik igyekeztek népszerűsíteni a rendezvényt, a Gríz Zenekarnak, hogy eltekintenek az elmaradt fellépti díjuk kompenzálásától, Monor Tamásnak, hogy rendelkezésre állt a beharangozó reklámokhoz, Tom White-nak, aki ingyen vállalta a fellépést és segített a beharangozókban, az Info Ceglédnek a nyomdai termékek elkészítésében nyújtott segítségért, a Ceglédi Panorámának, Cegléd Rádiónak, Cegléd Televíziónak és a Szuperinfónak a média támogatásért, valamint az Imregi Étteremnek, Gál József Sportcsarnoknak, Jazz Cafe-nak és Igazfény Lámpaboltnak a jegyértékesítésért.

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására