Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Március 11. 14:12, kedd | Helyi sport

Elkezdődött a tavaszi szezon az utánpótlás csapataink számára

Elkezdődött a tavaszi szezon az utánpótlás csapataink számára

Úgy tűnik, hogy a tavaszi alapozás jól sikerült, mert az U-21 és az U-15 csapatunk nagy riválisokat győzött le.

Úgy tűnik, hogy a tavaszi alapozás jól sikerült, mert az U-21 és az U-15 csapatunk nagy riválisokat győzött le. Az U-17 is nyert, csupán az U-14 rontja egy kicsit a statisztikát, de náluk az egyik legmeghatározóbb játékos eltiltás miatt nem játszhatott.

  • U-21: Ceglédi VSE – Dunakanyar Szentendre 4-0

Gólszerzők: Viniczai V.(2), Szabó M., Máté R.
Jók: Határ M., Szabó M., Terék B., Viniczai V., Máté R..

Kecskeméti József edző: Kitűnő játékvezetés mellett, magabiztos sikert arattunk. Ősszel vereséget szenvedtünk a Szentendrétől, de már akkor is éreztem, hogy nem jobbak nálunk. A fiúk ezt ma be is bizonyították. Bár volt szerencsénk (kapufák), de a játék képe alapján megérdemelt sikert arattunk, amit a vendégek edzője is megerősített. Ki kell emeljem a felnőttben pallérozódó Viniczai Viktort (két gól, két gólpassz) és Szabó Martint (hatalmas mezőny munka, szép fejes gól), akik húzó emberek voltak ma is!! A következő fordulóban a veretlen Dunaújvároshoz látogatunk. Megpróbáljuk elhozni a három pontot!!!

  • U-17: Ceglédi VSE – Dunakanyar Szentendre 2-0

Gólszerzők: Czagány, Czeróczki
Jók: Reznák, Simon, G.Bíró, Czagány

Kurucsai Milán edző: Irreális időjárási viszonyok mellett, óriási szélben kellett játszani. Szerencsére ez nem zavarta meg játékosaimat, akik magabiztos játékkal, megérdemelten szerezték meg a három pontot. A játék képe alapján nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem.

  • U-15: Ceglédi VSE – Budapesti Honvéd 5-1

Gólszerzők: Cseh (2), Földi (3)
Jó: Az egész hazai csapat!!

Farkas János edző: Nőnap alkalmából szép ajándékkal kedveskedtünk a szép számmal kilátogató ÉDESANYÁKNAK. A mérkőzés előtt azt mondtam a srácoknak, hogy tisztes helytállást várok tőlük. A fiúk mindent beleadva küzdöttek, hajtottak és elrontották a vendégek játékát. Sok ilyen mérkőzést kellene játszanunk, hogy kellő képen fejlődjenek a fiaink. Óriási gratuláció mindenkinek!

  • U-14: Ceglédi VSE – Budapesti Honvéd 1-4

Gólszerző: Kis Àdàm

Széchenyi Márton edző: Vegyes érzésekkel vágtunk neki a tavasz első tétmeccsének. Nagyon izgatottak voltunk. A felkészülési találkozókon mutatott játék rámutatott gyengeségeinkre. Tudtuk hol vagyunk sebezhetőek, mégsem sikerült javítani saját teljesítményünkön. A futballban nincs "ha". A harmatgyenge védekezésünk párosult a kimaradt ziccerekkel, így törvényszerű volt a vereség.

Bízunk a jó folytatásban.

Szabó Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem