Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Február 10. 11:12, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Elkezdődött a RÁJÁTSZÁS!

Elkezdődött a RÁJÁTSZÁS!

A rájátszás első fordulója a papírforma mellett sok meglepetéssel is szolgált.

A Jazz Cafe elsőszámú és egyetlen kapusa sérülése miatt alkalmi kapussal vette fel a küzdelmet a Dort Grund ellen. Végig vezetett, de az utolsó perceket nehézzé tette magának, de nyert 5-4 arányban.

A Revans kezdi megtalálni önmagát, amihez segítség lehet a hasonló „súlycsoportú ellenfél” is. Lendületes játékkal és a torna leggyorsabb góljával (Bozsó a 12.-ik másodpercben) magabiztosan győzték le az idei tornán végig gyengélkedő Kedvencek csapatát.

A Showder Club alsóházi listavezetőhöz méltóan esélyt sem adott a helyenként túlzott erőbevetéssel játszó Zsaru Brókernek. A gólok száma is mutatta a két csapat közötti különbséget (6-1).

Az első félidő kiegyenlített játékot és eredményt (0-0) hozott a Bercelona, Hungária Értékpapír mérkőzésen. De mint már oly sokszor a második félidőt a Hungária nem bírta, a Bercelona pedig ezt két góllal büntette és nyert 2-0-ra.

A felsőház első mérkőzésén meglepetés született, a Pákó 3-0-ra legyőzte a dobogó esélyes Piszkos Fred csapatát. A játék összképéhez hozzátartozik, hogy a Piszkos Fred csapata számolatlanul rúgta a kapufákat és hagyta ki helyzeteit, míg a Pákó számolhatóan szerzett három gólt.

Az Ön-Ért csapata több játékosát is nélkülözte betegség, illetve sérülés miatt, így csere nélkül, de végig fegyelmezetten játszott. A mérkőzés vége előtt öt perccel még vezettek 4-3-ra, de nem bírták végig az Autó Kelly Keverton által diktált tempót, akik fordítottak és nyertek 5-4 arányban.

Az Alfa csapata az alapszakasz végjátékában biztosította helyét a felsőházban, ahol az első mérkőzésen sok sérülés miatt igen tartalékosan állt ki. Ezt az esélyt és a bő keretét kihasználva a Mirror Fashion „legázolta” őket és nyert 6-2-re.

A Pákozdi Hús címvédőhöz és bajnok esélyeshez méltóan, könnyed játékkal, simán nyert 12-3 arányban a lényegesen gyengébb játékerőt képviselő, kissé hite hagyott csapat benyomását keltő CFE ellen.


RÁJÁTSZÁS

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem